23948sdkhjf

Dansk Procesventilation tilbyder markedets mest robuste klapventiler fra Dustcontrol

Sælges
Udløber
1. maj 2035
Stand
Ny

Klapventil
Dustcontrols klapventiler er ubetinget markedets mest robuste klapventiler. Huset er støbt i aluminium, og klappen, som holdes på plads af en kraftig fjeder, er i kraftig plast med indvendig gummitætning.

Alle klapventilerne kan leveres med og uden microswitch. Med microswitch på klapventilerne startes og stoppes rengøringssystemet automatisk.

Vægventil
Dustcontrols vægventiler kan både leveres hvidlakeret og i poleret aluminium.

Der leveres to forskellige monteringssæt: Det ene med 90° bøjning, som typisk anvendes, når rørsystemet skal skjules i væggen, og det andet med lige tilslutning, som typisk anvendes, når rørsystemet skal føres synligt på bagsiden af væggen.

Vægventilerne kan leveres med og uden microswitch. Med microswitch i vægventilerne startes og stoppes rengøringssystemet automatisk.

Væg- og gulvventil
Dustcontrols væg- og gulvventil er specielt velegnet til nedstøbning i gulve. Når ventilen nedstøbes, ligger den helt plant med gulvet og tåler en punktlast på hele 180 kg.

Ventilen er med sit rustfaste og plane låg ligeledes velegnet til montage i renrumsvægge. Ventilen åbnes nemt med en lille nøgle-krog.

Væg- og gulvventil til renrum
Denne væg- og gulvventil er speciel udviklet til at opfylde kravene til renrumsløsninger. Ventilen har antistatisk ventilhus produceret i armeret polypropylen. Den udvendige (synlige) del er i rustfast stål.

Ventilen passer i teknikvægge og -gulve og kan ligeledes nedstøbes i betongulve. Låg, fjeder og dækplade kan udskiftes uden at demontere ventilhuset.

Ventilen passer til Ø38 mm rengøringstilbehør og kan udrustes med induktiv sensor til automatisk start/stop af rengøringssystemet.

Læs mere om klapventiler fra Dustcontrol hereller kontakt os på mail
Sælger
Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 73
2670 Greve

Lageradresse:
Vangeleddet 65
2670 Greve
Danmark

Susanne Winther
Telefon: +45 61279379

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.188