23948sdkhjf

Affugtning og varmetilskud med gratis drift sparer danskerne for mange millioner - tilbud fra 1990,-

I alt DKK 1.990 ekskl. moms Sælges
Udløber
30. december 2018
Stand
Ny
Producent
Dansk
Model
SV3 - SV30

På denne måde kan man som sommerhusejer i snit spare 3.500 kr i følge Go´Energi, som er Statens informationskontor for energispørgsmål.
Med det antal anlæg (ca. 30.000) som Solarventi allerede har leveret til formålet i Danmark kan den samlede besparelse om året komme op på 50 - 100 mill. kr alt efter hvordan man regner på det. Dertil kommer en gratis komfort oven i købet.

En luftsolfanger er effektiv til at affugte, ventilere og give et kærkomment varmetilskud til bygninger.
Det kan være alt fra sommerhuset til kælderen eller garagen som lugter muggen og fugtig.

Her kan en luftsolfanger gøre en stor forskel - og så kører den ganske gratis de næste mange år. Alene på sparet varme kan man ofte betale anlægget tilbage over 3 år. Dertil sparet vedligeholdelse m.v. Anlægspriser fra ca. 2.000 kr. Størrelser på paneler mellem 0,3 og 3 m2, med mange form- og farvemuligheder

Man kan holde rusten væk fra værktøj eller køretøj i garagen eller værkstedet, samtidig med at luften bliver langt rarere at indånde.

SolarVenti har mange referencer fra folk med fugtige kældre, som er begejstrede for virkningen. De seneste år er der dukket en del efterligninger op på markedet, men man kan roligt sige at der er stor forskel på kvaliteten af disse og så den originale SolarVenti.
Det gælder ikke kun effektiviteten, hvor SolarVenti ligger (dokumenteret) i top, men også andre vigtige ting som holdbarhed, filterskift (renses af solen i SolarVenti), støjniveau, kan anlægget slukkes?

Som en væsentlig nyhed kan nævnes at alle Solarventianlæg udstyres en en fugtstop-ventil, der sikrer mod tilbageløb af luft fra huset ud i luftsolfangeren. Derved hindres forurening af solfangeren og kondensdryp fra ventilen undgås.

Rækken af ting man bør være opmærksom på er lang. Så selv om andet ser billigere ud, kan man være ret sikker på at det ikke er det alligevel. Ofte yder disse anlæg kun en lille brøkdel af det de giver sig ud for.

SolarVenti har erfaring fra næsten 70.000 leverede anlæg gennem 13 år og har gennemgået de mest omfattende test på Fraunhofer Institut i Tyskland - som har medført at anlæggene nu modtager tilskud fra den tyske regering.
Desuden foreligger der test fra DtU og fra Delta Labs.
Hvis du ønsker at se referencer findes der mange på vores hjemmeside www.solarventi.dk og ønsker man at se dokumentation for ydelser og sammenligninger med forskellige andre danske produkter, kan disse enten rekvireres eller ses på hjemmesiden.

Her og nu tilbud fra 1990,- kr for en kampagnemodel: SV3 så længe lager haves
Mange flere tilbud - se på hjemmesiden www.solarventi.dk
Sælger
SolarVenti A/S
Fabriksvej 8
8881 Thorsø
Danmark

Hans Jørgen Christensen
Telefon: +45 86966700
Fax: +45 86966955


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.197