23948sdkhjf

Højvakuum central Støvsugeranlæg fra Klimablock.

Sælges
Udløber
1. januar 2021
Stand
Ny

Støvsugerudtag i gulve og vægge letter rengøring og giver bedre indeklima i kontorhuse, hospitaler, plejehjem, hoteller m.m.

Centralstøvsugeranlæg er udbredt i Norge og Sverige og er ved at vinde kraftig indpas i Danmark.
Anlægget fremhæves for at lette den daglige rengøring og forbedre indeklimaet.

Et centralstøvsugeranlæg består af et centralt placeret sugeenhed der automatisk går i gang, når rengøringspersonalet tilslutter en støvsugerslange til en særlig ventil placeret i gulv eller væg.

Sugeenheden kan placeres i kælder eller på tag. I begge tilfælde føres afkast til det fri, hvorved indeklimaet forbedres ved, at man undgår de små partikler, der altid slipper igennem filtret i en almindelig støvsuger og pustes ud i rummet igen.

Vakuumanlægget er oprindelig udviklet til industriel ventilation, typisk i forbindelse med udsugning af giftig svejserøg i metalindustrien og dampe i træindustrien samt rengøring i produktionslokaler og er derefter udviklet til anvendelse i store byggerier. I Norge og Sverige anvendes systemet typisk kontorhuse, hospitaler, plejehjem, hoteller m.m.

Et centralt støvsugeranlæg letter arbejdet for rengøringspersonalet der ikke skal slæbe rundt på en tung støvsuger. Samtidig spares der penge på indkøb og vedligeholdelse af almindelige støvsugere. Ligeledes skal der ikke afsættes plads til opbevaring.

I princippet er det også muligt for rengøringspersonalet, at støvsuge i den normale arbejdstid, da anlægget ikke støjer. En central sugeenhed suger med en kraft som 20 almindelige støvsugere.
Hver sugeenhed er dimensioneret til at klare 2 – 3 brugere på hver etage på samme tid, når det gælder etagebyggeri. Støvet opsamles i filterposer som kan være placeret på loft eller i kælder, og tømmes efter behov.

Ring på Tlf. 97132500  - Vores eksperter står klar!

Vi leverer mere en varm luft!

Klimablock Herning ApS
Industrivænget 3, Lind
7400 Herning

9713 2500 | www.klimablock.dk | info@klimablock.dk

 

 
Sælger
Klimablock Herning ApS
Industrivænget 3, Lind
7400 Herning
Danmark

Pia Sandgaard
Telefon: +45 97132500
Fax: +45 97132575

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.156