23948sdkhjf

Ledelse i byggeriet – udvidet

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

Skab resultater gennem gode relationer på byggepladsen. Byg videre på dine ledelseskompetencer på dette intensive kursus, hvor du lærer om samarbejde, kultur og fremdrift i teams.

På dette kursus har vi særligt fokus på dig og din rolle og adfærd som leder, og hvordan du skaber bedre resultater gennem dine kolleger og/eller samarbejdspartnere.

I løbet af kursets tre dage kommer du bl.a. til at lære om:

  • Situationsbestemt ledelse.
  • Hvordan du skaber fremdrift i dit team.
  • Kultur i teams.
  • A fange energien og skabe arbejdsglæde.
  • Samarbejde og de fem dysfunktioner i et team. Coaching som ledelsesværktøj.

Som en del af kurset får du lavet din personlige DiSC-ledelsesprofil, som hjælper dig til at forstå dig selv som person og dine styrker og udfordringer.

Forventet udbytte
Du får udbygget din viden og forståelse for dig selv som person, og du lærer, hvilke styrker og udfordringer du har i forhold til din rolle og adfærd som leder. Du får hjælp og sparring til at udarbejde dit personlige ledelsesgrundlag, som vil give dig et bedre og mere bevidst fundament som leder.

Målgruppe
Kurset er for ledere med nogle års ledelseserfaring. Det er en forudsætning, at du ønsker at udvikle dig både personligt og som leder. Kurset er en fortsættelse til Grundkursus i ledelse 1. Det er en fordel, men ikke en forudsætning, at du har gennemført dette eller et tilsvarende kursus forinden.

Send til en kollega

0.205