23948sdkhjf

Kursus i lovpligtig risikovurdering og opnå øget sikkerhedsniveau - Værløse

I alt DKK 2.800 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Furesø Kommune
Periode(r)
2. november 2021

2. november 2021

KURSUS 2 november: Få styr på lovpligtig risikovurdering og opnå øget sikkerhedsniveau.

Risikovurdering
Nye lovkrav og standarder gældende maskinsikkerhed kræver ny viden. Derfor vil vi på dette endagskursus give deltagerne den nødvendige viden og kompetence til at kunne gennemføre den lovpligtige risikovurdering. Risikovurderingen er nøglen til al maskinsikkerhed, og derfor får deltagerne på kurset den lovmæssige baggrund for risikovurderingen samt indblik i de standarder og tekniske rapporter, der bruges i forbindelse med udførsel af en risikovurdering.

Få indblik i metoder og gældende standarder
Vi kommer til at gennemgå forskellige metoder og begreber ved risikovurdering herunder risikograf, risikomatrix og Hazard Rating Number (HRN) og se nærmere på foranstaltninger til risikonedsættelse.

Derudover kommer vi omkring gældende standarder for beskyttelsesafskærmning jf. EN ISO 14120, sikkerhedsafstande og rækkeafstande jf. EN ISO 13857, sikkerhedsafstande i forbindelse med placering f.eks. lysgitter jf. EN ISO 13855 og tvangskoblingsanordninger jf. EN ISO 14119.

Praktisk info for deltagelse
Kurset henvender sig til maskinbyggere, maskinkonstruktører, sikkerhedsrepræsentanter, værkførere, vedligeholdelsespersonale/reparatører og ejere/brugere af maskiner.

Kurset afholdes i Værløse d. 2 november 2021 –kl. 09.00-16.00.

Pris for deltagelse er 2.800 kr.

Undervisningsadresse

Lejrvej 31, 3500 Værløse

Send til en kollega

0.142