23948sdkhjf

Kursus i Revit for landskabsarkitekter og designere

I alt DKK 9.900 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

På dette kursus hos Symetri kan du bliv opdateret på de grundlæggende funktioner i Revit Architecture og få 
 en dybere forståelse af Revit Architecture som LIM & BIM-værktøj. Du lærer at arbejde med modellering, editering samt tegningsopsætning og  at opsætte egne projekter.

Landskab Information Modellering og management (LIM)  

Hvorfor skal du arbejde med software? - Du sparer tid og sikrer en højere kvalitet i projektet, når du håndterer bygningsmodeller (BIM) og landskabsinformationsmodeller (LIM) i Autodesk Revit. Kurset er for dig, der arbejder som landskabsarkitekt eller designer. Du har ingen eller meget lidt erfaring med at arbejde i Autodesk Revit, men det får du. Kurset gennemgår de grundlæggende begreber i Revit og teknikker til brug som landskabsarkitekt. På kurset lærer du at anvende Revits værktøjer til landskaber – samt enkelte værktøjer fra Naviate Site & Landscaping.

På kurset viser vi dig de mange fordele ved Naviate Site & Landscaping – det første Revit plugin designet specielt til landskabsarkitekter. Løsningen er udviklet i samarbejdet med Sweco Architects og indeholder værktøjer, content og arbejdsgange tilpasset landskabsarkitekters specifikke behov.

Undervisningsadresse

Robert Jacobsens Vej 70,1. sal i Symetri's kursuscenter eller onlineKontaktinformation
Symetri A/S

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Danmark

Jeanett Brøsch
Telefon: +45 40 77 74 78


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.219