23948sdkhjf

From Zero to Revit Hero Grundkursus - virtuelt eller onsite

I alt DKK 13.500 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
4. marts 2021

5. marts 2021

From Zero to Revit Hero Grundkursus er lavet til dig, som gerne vil godt i gang med BIM. På kun 5 dage vil du opnå professionelle BIM-kompetencer med Autodesk Revit software, så du kan udføre projektarbejde med henblik på opstart, design, samarbejde og koordinering. Kursuspakken består af 3 moduler - 2 obligatoriske moduler og 1 valgfrit modul.

Symetri afholder løbende kurser i Autodesk, Bluebeam, Solibri, Spine og Naviate. Vores undervisere er alle certificerede, teknisk dygtige med lang erfaring. Når du deltager på vores virtuelle instruktørstyrede kurser får du den fulde oplevelse af at være i et klasseværelse uden at forlade dit hjem eller din arbejdsplads.

Hvis du trænger til at få opdateret dine Autodesk Revit kompetencer, så tilbyder vi i den kommende tid:

From Zero to Revit Hero (grundkursus)

Revit basis

Revit Architecture udvidet

Revit Samarbejde

Hvorfor vælge onlineundervisning?

Undervisningen tager en hel dag, men da vi ved, at det kan være anstrengende at se på en skærm i længere tid ad gangen, har vi delt kurset op i kortere, individuelle sessioner. På det virtuelle kursus får du mulighed for at afprøve dine færdigheder i praksis nøjagtigt som i et almindeligt klasseværelse. I vores virtuelle klasseværelse får du rig mulighed for at få hjælp, stille spørgsmål, samt tage del i dialogen med de andre kursister. Som en del af dit kursus får du også 3 måneders gratis adgang til Pinnacle, vores online E-learning platform. Efter kurset kan du downloade dit personlige Autodesk certifikat.

Vi tilrettelægger også virtuelle firmakurser - kontakt mig gerne for mere information:

Jeanett M.N. Brøsch
Jeanett.brosch@symetri.com
+45 44 22 14 10

 Se hele kursuskatalog
Kontaktinformation
Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Danmark

Jeanett Brøsch
Telefon: +45 40 77 74 78


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.172