23948sdkhjf

Failure Mode and Effects Analysis (FMEA) & VDA

I alt DKK 4.500 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Fredericia Kommune
Periode(r)
1. marts 2021

1. marts 2021
5. maj 2021

5. maj 2021
27. september 2021

27. september 2021

Formål
Formålet er aktivt at eliminere eller reducere fejl i en prioriteret rækkefølge efter deres konsekvenser, hvor hyppigt de optræder, og hvor let de kan blive fundet. En FMEA gennemføres inden en begivenhed sættes i gang, og denne investering i planlægningsfasen har ofte vist sig at kunne reducere ressourceforbruget senere i processen.

Målgruppe
Projekt- udviklings-, kvalitets-, proces- og produktionsingeniører, specialister, teamledere og assistenter. Dertil er uddannelsen også relevant for kvalitetsingeniører.
Indhold
FMEA er et Risk Management-værktøj, der systematisk identificerer, analyserer og håndterer potentielle fejl og mangler. Det er et internationalt anerkendt værktøj, der kan bruges på alle typer af processer og produkter.

FMEA blev oprindeligt udviklet af det amerikanske militær efter 2. verdenskrig, og i 1960’erne blev metoden anvendt i forbindelse med Apollo-missionen. I 1980’erne blev den brugt af Ford og senere er den blevet ét af de mest anerkendte risikoledelsesværktøjer i verden.

Vi kan afsløre, at den nye version af FMEA byder på flere store ændringer, og du kan blandt andet se frem til, at:

FMEA, AIAG og VDA er lagt sammen
Der er oplæg til en ny arbejdsmetode i håndtering af fejlårsager således, at hver af dem færdiggøres, inden man starter på næste
Ny scoping giver en bedre visualisering af indholdet af FMEA
Special characteristics er fjernet i design-FMEA og bliver en del af proces-FMEA
Mere fokus på væsentlighed og opdagelse i stedet for RPN-værdi
I dette modul gennemgås FMEA, og deltageren opbygger en forståelse for, hvordan den kan bruges til minimering af risici i virksomheden og dens processer. Når du deltager på dette kursus får du FMEA manualen med gratis, som en del af dit kursusmateriale.

Elektronisk kursusmateriale
Kursusmaterialet fremsendes til dig pr. mail før kurset. Ønsker du at have kursusmaterialet med i papirform, skal du selv sørge for at printe det ud inden kurset. Alle øvelser udleveres på kurset.

Kurset er udbudt af Bureau Veritas Certification Denmark A/S.


De nævnte priser er ekskl. moms.

Undervisningsadresse

Bureau Veritas
Oldenborggade 25
7000 Fredericia

Send til en kollega

0.251