Formål
Efter succesfuld gennemførelse af kurset vil deltageren være i stand til at planlægge, gennemføre og afrapportere effektive audits af fødevaresikkerhed.
Kurset er CQI-IRCA godkendt. PR359/kursus ID 2061
Målgruppe
Kurset er et godt kompetence løft til medarbejdere, der arbejder med fødevaresikkerhed. Det forventes, at standarden er læst inden kursets start. Vi kan anbefale et kursus i HACCP inden kurset.
Lead Auditor Kurset er et intensivt 5-dages kursus, hvor der må på beregnes løsning af "hjemmeopgaver" om aftenen, efter at undervisningen er slut. Det anbefales, at man overnatter i nærheden eller på kursusstedet.
Indhold
Opbygning af ledelsessystemer, herunder kravene i ISO 22000
Betydning af fødevarelovgivningen
Audits - en afklaring af audits, formål og metode
Auditgennemførelse – træning i planlægning, udførelse og rapportering
Audits gennemført på udvalgte af standardens elementer som mål, politikker, risikoanalyse, dokumentation, afvigelser, korrigerende handlinger, ledelsens rolle og kommunikation
Auditor - ansvar, personlighed og udvælgelse
Gennemgang af certificeringsprocessen
Feedback og coaching på deltagernes egen indsats
Skriftlig eksamen
Ved tilmelding tildette kursus accepterer du, at dine oplysninger vil blive videregivet til CQI /IRCA. Oplysningerne vil kun blive brugt i forbindelse med kurset og ikke iandre sammenhænge.