23948sdkhjf

Certifikat i persondataret

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
24. november 2020

24. november 2020
    Få styr på hvordan I håndterer persondata i din organisation

Kurset Certifikat i persondataret giver dig forskningsbaseret viden om persondatarettens definitioner, begreber og principper. Samtidig får du konkrete værktøjer og metoder til at håndtere reglerne i praksis i netop din organisation. 

Når du har gennemført kurset:
  • Vil du være i stand til at hjælpe din organisation med at efterleve reglerne – og kunne dokumentere, at I gør det. 
  • Vil du have opnået de kompetencer, som er nødvendige for at bestride stillingen som organisationens databeskyttelsesrådgiver.

Fagbeskrivelsen for modul 1Fagbeskrivelse for modul 2

 

Kurset er relevant for dig som behandler personoplysninger

Du vil få stort udbytte af at deltage, hvis du arbejder med personoplysninger som offentlig eller privat ansat. Det kan også være, at det er dig som er eller skal være databeskyttelsesrådgiver. Kurset er også relevant, hvis du blot ønsker generel indsigt i de nye databeskyttelsesregler.

  SDU udbyder også: Certifikat i retssagsførelse for embedsmænd

 

Du bliver undervist af landets førende eksperter og praktikere

Vores undervisere står klar til at drøfte de konkrete udfordringer den nye databeskyttelsesforordning allerede har medført for din organisation.  Desuden vil de behandle emner som informationssikkerhed og internationale dataoverførsler, og som deltager får du en konkret guide til at gennemføre en persondata compliance proces.

Herudover har du fået et netværk af ligestillede, som sidder med mange af de samme udfordringer i dagligdagen.

 

Formkrav

Kurset opfylder formkravene til obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige, jf. § 3 i BEK nr. 1474 af 12/12/2007 og nr. 820 af 25/06/2010. Der udleveres bevis på bestået eksamen/test.

Vær dog opmærksom på, at Advokatsamfundet ikke udsteder godkendelser af påtænkte eller udførte efteruddannelsesaktiviteter - hverken til udbydere, advokater eller advokatfuldmægtige. Syddansk Universitet kan derfor ikke garantere, at en sådan godkendelse vil finde sted ved en eventuel stikprøvekontrol.Send til en kollega

0.172