23948sdkhjf

Organisation og psykologi

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
21. februar 2019

13. juni 2019
Dit udbytte

Når du har gennemført ’Organisation og psykologi’, kan du analysere de processer og dynamikker, der har indflydelse på din arbejdsplads’ kultur, arbejdsmiljø og udviklingen heraf.
Du bliver bedre til at:

  • Forstå og analysere udviklingsprocesser
  • Analysere sammenhænge og udarbejde løsningsforslag
  • Se dine faglige problemstillinger i et teoretisk perspektiv
Læs hele beskrivelsen Det faglige indhold

På modulet får du viden om klassisk organisationsteori rettet mod offentlige arbejdspladser. Du arbejder med de grundlæggende processer i en organisation og lærer at analysere sammenhænge og udarbejde løsningsforslag i forhold til konkrete problemstillinger

Der er lagt stor vægt på inddragelse af dine erfaringer, som vil blive sat i spil i forhold til de andre deltagere.

Du arbejder med:

  • Moderne tilgange til organisationsteori og -psykologi
  • Organisering af beslutninger og meninger
  • Arbejdsdeling og processer i en organisation
  • Den offentlige sektors struktur og særlige vilkår som politisk styret organisation
  • Offentlige organisationers kultur og indre dynamik – herunder psykologiske forhold ift. samarbejde, konflikter, udvikling og forandring
Læs hele beskrivelsen

Modulet er relevant for dig, der arbejder med – eller har lyst til at arbejde med – offentlig forvaltning og administration i eksempelvis en kommune, region eller anden statslig institution.

Undervisningen inddrager nye læringsformer og sigter mod at udvikle, inspirere og udfordre dig fagligt. Det sker gennem en kombination af teoretiske oplæg, dialog og refleksion.

Undervisningen er tilrettelagt, så du kan inddrage dine arbejdsopgaver og faglige udfordringer fra dit daglige arbejde. Vi forventer derfor, at du bidrager aktivt til undervisningen ved at dele problemstillinger, fortællinger og eksempler fra din praksis.

Undervisningen vil i høj grad være praksisrelateret, hvilket giver dig mulighed for at få nye perspektiver på dit arbejde.

  • En relevant erhvervsuddannelse, en relevant grunduddannelse for voksne (GVU) eller en gymnasial uddannelse.
  • Mindst 2 års erhvervserfaring efter gennemført adgangsgivende uddannelse. Hvis du har en relevant erhvervsuddannelse, medregnes relevant erhvervserfaring opnået samtidig med denne.

Ansøgere med andre og tilsvarende forudsætninger kan optages på baggrund af en realkompetencevurdering. Læs om realkompetencevurdering.

Undervisningsadresse

VIA, Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Send til en kollega

0.253