Ændringer i bygningsreglement BR18. Nu gælder det! Eftermiddagskursus 18. september.

I alt DKK 2.300 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Københavns Kommune
Periode(r)
18. september 2018

18. september 2018

I BR18 er de sædvanlige vejledningstekster udgået, og i stedet definerer kravteksterne mere entydigt, hvad der er inden for reglerne. Kravteksterne suppleres af selvstændige vejledninger for isolering, vådrum, energikrav, ventilation, dagslys, brand, trapper osv. uanset om der er tale om et helårshus eller et sommerhus. Samtidig indføres en certificeringsordning vedr. den tekniske byggesagsbehandling.

På kurset får du en orientering om baggrunden for ændringerne, en gennemgang af de enkelte ændringer samt mulighed for at stille spørgsmål vedr. BR18 til nogle af landets førende eksperter i bygningsreglementet: seniorforsker Ernst Jan de Place Hansen og seniorforsker Thomas Cornelius, begge fra SBi, Aalborg Universitet København.

Bemærk, at kurset fokuserer på ændringerne og derfor ikke omfatter en gennemgang af det samlede BR18. Hvis du har brug for en generel introduktion til bygningsreglementet, bør du i stedet tage kurset ’Overblik over bygningsreglementet’. 

Kurset afholdes tirsdag 18. september 2018 kl. 13.00-16.30. Tilmeld dig nu. 

Inviter kollegerne med: Husk at hvis I er tre eller flere fra samme firma, der deltager på samme kursus, så giver vi 25% rabat på deltagerprisen. 

Undervisningsadresse

SBi, Aalborg Universitet København
A. C. Meyers Vænge 15
2450 København SV

Send til en kollega

0.207