23948sdkhjf

Revit Family for MagiCAD-brugere

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

En af de absolutte hjørnestene i Revit er brugen af familier – Revit Families. Med MagiCAD har du adgang til en produktdatabase med over en million produkter. Med den nye MagiCAD kan du supplere dette, med brug af egne familier, som du selv skaber, eller finder på Internettet. Der er ligeledes mulighed for generering af skemategninger, hvor du får brug for at oprette og anvende egne familier.

På dette kursus gennemgår vi familie-begrebet. Du lærer at skabe familier – såvel indenfor som udenfor Revit. Familietyper og parametri på disse bliver slået fast, og du prøver at bruge dine familier i relevante praktiske opgaver indenfor installationsområdet.

Vi gennemgår forskellene på system-, component- og in-place families. Vi skaber familierne inde i Revit på baggrund af templates eller i MagiCAD Product modeller samt MagiCreate. Vi prøver at eksportere hhv. importere underliggende typer for den enkelte familie til/fra tekstfiler. Du ser, hvordan du kan supplere med beregningsdata i MagiCAD Product modeller og MagiCreate.

Dette kursus afvikles i et MagiCAD på Revit-miljø og er rettet mod bruger med disse programmer.

Kurset er en kombination af teoretisk gennemgang og praktiske øvelser. Der vil på kurset blive udleveret kursusmateriale til støtte for undervisningen.

Hovedpunkter:
På kurset vil der blive taget udgangspunkt i komponenter, som er tilgængelig på det danske marked.Element af familie-typer
Family templates
Opbygningsprincipper
Reference Planes og – Lines Parametre
Type-kataloger
Solids og Voids
Nestede families
Connectorer
Magicad product modeller og MagiCreate
….. og meget mereMålsætning:
Formålet med dette kursus at du lærer at skabe egne komponenter til anvendelse i din installationsprojektering samt at generere og strukturere grundlag for skemategning i Revit.

Forudsætninger:
Kendskab til Microsoft Windows, Revit MEP og MagiCAD på Revit MEP.

Videre forløb:Revit MEP - Projektoptimering

Undervisningsadresse

NTI A/S - Værløse, Ringsted, Vejle, Århus, AalborgKontaktinformation
NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Danmark

Sharron M. Armstrong
Telefon: +45 70 10 14 00
Fax: +45 75 85 74 86


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.197