23948sdkhjf

Netværk for udviklings- og innovationschefer

Tilbydes
Udløber
11. oktober 2022

Få viden, sparring og inspiration din virksomheds strategiske retning i et professionelt netværk af innovations- og udviklingschefer fra danske virksomheder.

Har du ansvaret for at drive nytænkning i organisationen, finde og implementere nye teknologier eller skabe fremdrift i virksomhedens projekter? I dette netværk for Udviklings- og innovationschefer vil få rig mulighed for at sparre med andre om hvordan, du kan inspirere din organisation til at gå i en endnu mere konkurrencedygtig retning.

Få inspiration til dit strategiske arbejde
I dette netværk vil du få mulighed for at diskutere innovationsstrategi og få inspiration til, hvordan du skaber udvikling i din virksomhed. Vi stiller spørgsmål som: ”Hvordan giver du medarbejderne rum til at tænke ud af boksen – også når KPI’er driver deres fokus?” eller ”Hvordan får du forskellige nationaliteter til at arbejde sammen på en værdifuld måde?” 

Vær på forkant med nye teknologier
I netværket er vi på forkant med nye teknologier, der får betydning for fremtidens produktionsformer såvel som virksomhedernes position på markedet. Vi sætter fokus på temaer nye værktøjer inden for AI, VR, AR, 3D print, IoT og meget mere.

Vi diskutere andre virksomheders erfaringer med teknologierne, hvad det kræver teknisk at implementere teknologierne og hvilke muligheder, det kan give for udvikling af produktet og nye services, så du går hjem fra netværksmøderne med brugbar viden.

Få et professionelt netværk på tværs af brancher
Netværket består af små såvel som store virksomheder inden for fremstillingsindustrien, så du vil få mulighed for at blive en del af et stærkt netværk af fagprofessionelle i din region på tværs af brancher. Dette kan være en stor styrke for samarbejde med andre virksomheder i fremtiden.

Det får du:

  • Faglig udvikling inden for nye teknologier, ledelse og porteføljestyring
  • Et stærk netværk på tværs af store og små virksomheder i din region
  • Kvalificeret, faglig sparring omkring dine strategiske indsatser
  • Viden om nye, innovative tiltag, du kan bruge i din virksomhed
  • Adgang til DI’s webinarrække ”Net Talks” og webinarer om faglige temaer

Eksempler på afholdte arrangementer:

  • Strategier til finansiering af udviklingsprojekter v. B&W Vølund
  • Fra data til services: Hvordan kan big data give øget kundeværdi? V. Bucher Municipal A/S
  • Robotter: Hvor er vi på vej hen?
  • Nyeste trends inden for XR (AR og VR)

Sådan foregår det
Vi afholder 4 møder om året, der typisk afsluttes med en middag. I mellem møderne vil du have adgang til en lukket, digital platform, hvor du kan sparre med de andre netværksmedlemmer om de ting, der rører sig i virksomheden.

Udover de faste netværksmøder afholder vi løbende eksklusive arrangementer og webinarer for alle DI’s netværk, som du vil få mulighed for at deltage i. Netværket er opdelt regionalt.

Læs mere om netværket på DI's hjemmeside.
Udbyder
DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Danmark

Hanne Merete Lassen
Telefon: +45 3377 3377


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.188