23948sdkhjf

Netværk for indkøbschefer

Tilbydes
Udløber
8. oktober 2022

Er du indkøbschef eller strategisk indkøber? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for strategiske indkøbere, hvor vi fokuserer på strategisk indkøb og ledelsesmæssige udfordringer. Du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine konkrete opgaver i centrum.

Som ansvarlig for strategisk indkøb i en virksomhed står du ofte alene, når vigtige beslutninger skal træffes samtidig med, at du kontinuerligt skal udbygge dine faglige kompetencer og indsigter. I Dansk Industri tilbyder vi et fagligt netværk, som skaber et fortroligt forum, hvor netværksmedlemmerne kan imødegå udfordringer, løse problemer og se mulighederne sammen, igennem erfaringsudveksling på et højt og professionelt niveau.

Du får inspiration og ny viden til dit arbejde
I netværksgruppen arbejdes der med aktuelle trends og tendenser for at bevare aktualiteten. Temaerne der behandles i netværket varierer og fastsættes af medlemmerne i netværket, i tæt samarbejde med netværksfacilitatoren. På møderne sparrer netværksmedlemmerne på konkrete udfordringer. Derudover, tilbyder DI en digital platform, som gør det muligt for netværksmedlemmerne at sparre imellem møderne.

Eksempler på temaer:

  • Leverandørstyring og samarbejde
  • Indkøbsstrategi
  • Optimering af forsyningskæden
  • Stakeholder management
  • Planlægning og udvikling
  • Kvalitetssikring
  • Kategoristrategi

Sådan foregår det
Netværksmøderne faciliteres af to kompetente chefkonsulenter fra DI, som har et bredt fagligt kendskab til ledelse. Det er facilitatorernes opgave at sikre stabile rammer for netværkets møder og give kvalificeret med- og modspil for, at netværket skaber viden og værdi for medlemmerne. Der afholdes fire møder om året i netværket, hvoraf tre af møderne afholdes hos virksomheder, der er repræsenteret i netværket. Det fjerde møde er et døgnmøder med overnatning, og det bliver afholdt på DI’s konferencecenter Gl. Vindinge.

Læs mere på DI's hjemmeside.
Udbyder
DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Danmark

Telefon: +45 3377 3377


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.172