23948sdkhjf

Biodiversitet

Tilbydes
Udløber
5. juli 2022

Biodiversitet handler om mangfoldighed i naturen, herunder dyr, planter og andre levende organismer. Flere og flere virksomheder, boligforeninger og private går væk fra de nyslåede græsplæner og efterspørger ’vild med vilje’-arealer. Når grønne arealer får lov til at vokse vildt, giver vi plads til naturen og der skabes levesteder for nye plante- og dyrearter.

Det kan være svært at bryde vanen, men hos OKNygaard hjælper vi dig gerne med at skabe flotte udearealer, hvor biodiversiteten får lov til at blomstre. Vi kan også stå for drift og vedligeholdelsen af dine grønne ’’vild med vilje’’-områder. Som del af European Platform for Urban Greening kan vi trække på biodiversitets-ekspertise fra hele Europa.

Forskellige virksomheder har forskellige ønsker. Derfor sammensætter vi altid en plan, der er skræddersyet til netop jeres behov. Uanset om I ønsker udearealer, der får lov til at vokse fuldstændig vildt eller blot ønsker at lave et afgrænset ’’vild med vilje’’-område.

Har I brug for hjælp med genopretning eller etablering af stier, terrasser eller andre belægninger, udfører vi også anlægsopgaver. Læs mere 

her.
Udbyder
OKNygaard A/S

OKNygaard A/S
Rosbjergvej 5G, Årslev
8220 Brabrand
Danmark

Kim Aaskov
Telefon: +45 27 87 74 51

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.156