23948sdkhjf

Pind & Partnere - Konfliktløsning

Tilbydes
Udløber
8. juni 2022

Vi mener, at parterne i en konflikt kan være bedre til at finde en løsning end en dommer.

Dommeren har kun juraen at holde sig til.

Parterne har flere strenge at spille på, og kan ved forhandling opnå forligsløsninger, der f.eks. også tager højde for kommercielle interesser. En konstruktiv forligsforhandling kan også afdække og korrigere evt. misforståelser, der har stået i vejen for en løsning af konflikten.

Pind og partnere ser det som én af vores fornemste opgaver at hjælpe vores klienter med at få løst deres konflikter hurtigt og effektivt.

Vi har en lang række værktøjer og stor erfaring i at undgå, at vores klienter ender i retten. Det ligger i høj grad i vores tilgang, allerede fra sagens begyndelse.

Hos Pind og Partnere tager vi altid udgangspunkt i vores klienters konkrete behov, og har stor erfaring med at identificere vinkler, der kan bidrage til at få værdiskabende forligsmæssige løsninger – både for vores klienter, men også gerne for den anden part, hvis muligt.

De klienter, der vælger at følge strategien om tidlig inddragelse af os som rådgiver under forligsforhandlinger får ofte løst sagen langt hurtigere, billigere og bedre end hvis sagen havde endt i retten.

Ligeledes kan klienterne nemmere fortsætte eller genopbygge deres samarbejde med modparten i forlængelse af sagens løsning, hvilket ikke er uvæsentligt indenfor ejendomsbranchen. Det er jo en lille verden.

For yderligere information, kontakt

HER 


 
Udbyder
Pind & Partnere

Pind & Partnere
Sjæleboderne 2
1122 København K
Danmark

Jeanette Lillie
Telefon: +45 33 15 00 15

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125