23948sdkhjf

Du kan trygt benytte Plum hånddesinfektion - vi har dokumenteret effekt

Tilbydes
Udløber
3. juni 2026

Den orange hånddesinfektion fra Plum har i coronatiden været benyttet bredt på tværs af faggrupper og erhverv. Og det er med god grund. Vi har nemlig alle tests og godkendelser til at producere hånddesinfektion med effekt på bakterier og vira.

Plum hånddesinfektion reducerer effektivt bakterier og vira fra hænderne og minimerer smittespredning. Produkterne er alkoholbaseret og indeholder 85% denatureret ethanol samt glycerin, som forebygger udtørring af huden.

Hånddesinfektionen kan anvendes i alle situationer, hvor der er behov for ekstra håndhygiejne. Hænderne er vores største smittekilde og hyppig håndvask og -desinfektion i henhold til retningslinjerne mindsker risikoen for
smittespredning markant.

Når du er på arbejde eller offentlige steder, er der situationer, hvor du skal være ekstra opmærksom på hygiejnen. Du kan hjælpe med at bryde smittekæden ved at vaske og desinficere dine hænder:

  • Når du har rørt ved fælles overflader
  • Efter hoste eller nys
  • Inden klargøring af mad
  • Inden hvert måltid
  • Efter toiletbesøg
  • Ved ind- og udgange
  • Ved håndtering af affald


Plum Hånddesinfektion 85% opfylder retningslinjerne i de Nationale Infektionshygiejniske retningslinjer (NIR) og er vurderet egnet til brug i sundhedssektoren af Central Enhed for Infektionshygiejne (CEI). Derudover er produkterne godkendte i henhold til europæisk EN standard. 

Hånddesinfektion skal påføres rene og tørre hænder. Hænderne skal holdes våde i 30 sek. for optimal effekt.

Plum Hånddesinfektion 85% findes både som flydende og som gel. Begge varianter fås i forskellige forpakningsstørrelser, som egner sig til forskellige formål.

Se de forskellige forpakningsstørrelser på hånddesinfektionsprodukterne

her

.
Udbyder
KiiltoClean A/S

KiiltoClean A/S
Frederik Plums Vej 2
5610 Assens
Danmark

Nicoline Østerkjerhuus
Telefon: +45 64712112

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.109