23948sdkhjf

Bannere i høj kvalitet til både udendørs og indendørs brug

Tilbydes
Udløber
31. december 2021

Expression har slidstærke bannere med eget tryk i topkvalitet. Du kan få trykt dit logo, slogan eller noget helt tredje. Det er kun din fantasi, der sætter grænser. Vores bannere er lavet af brandhæmmende og sikkerhedsgodkendte materialer (B1) og er derfor velegnet til brug på messer, i butikker, til koncerter, udstillinger og andre placeringer.

Vi tilbyder fleksible og solide bannere med dit eget print i topkvalitet. Du kan få trykt dit logo, slogan, billede eller noget helt fjerde. Det er kun din fantasi, der sætter grænser. Vi har mange års erfaring med banner tryk og bannerprint. 

Vores bannere er lavet af brandhæmmende og sikkerhedsgodkendte materialer (B1) og er derfor velegnet til brug i butikker, på byggepladser, til koncerter, udstillinger, messer og andre placeringer, hvor de er til offentligt skue.

Vi laver bannere i alle typer stof, PVC og mesh. Vi printer stofbannere, PVC-bannere og mesh bannere i præcis den størrelse du har brug for. Bannere fungerer både udendørs og indendørs og kan blandt andet bruges som:

  • Stilladsbanner
  • Facadebanner
  • Ophæng i butik
  • Ophæng på mur og væg
  • Og mange andre steder…


Vores PVC-bannere er især meget slidstærke og holdbare og kan derfor modstå de fleste vejrmæssige udfordringer. Mesh-bannere har små, næsten usynlige huller og bruges derfor ofte som stilladsbanner, da vinden kan trænge igennem.  Vi trykker altid bannere i høj kvalitet, hvilket gør dem genanvendelige på tværs af arrangementer. Bannere er til at betale sig fra, så hold dig ikke tilbage.

Alle vores bannertryk er inklusive efterbehandling fx med løbegang, top/bund, rundstok, metalringe, sejlringe, keder, kantforstærkninger, renskåret osv.
Udbyder
Expression ApS

Expression ApS
Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Danmark

Henrik Hansen
Telefon: +45 61653597


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.156