23948sdkhjf

Behovsanalyse og Rådgivning fra JSA Sikring sikrer den bedste løsning

Tilbydes
Udløber
31. december 2022

Er du entreprenør og har brug for en kompetent underleverandør, der overholder aftaler i hele projektet? Eller er du arkitekt og har brug for rådgivning og forslag til sikring og brandsikring med et æstetisk design? Måske du er leder i en butikskæde/detailhandlen og er det din opgave fx at sikre liv og sekundært materiel? Uanset dit behov, så har vi en sikringsløsning til dig!

Den optimale sikringsløsning kræver en grundig behovsanalyse
Alle virksomheder har brug for sikring og brandsikring – men sikringsløsningen skal tilpasses din branche og virksomhed, og her vil vi kunne rådgive dig. Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i en behovsanalyse, hvor vi kun har fokus på én ting: Dine ønsker og sikringsbehov. Her lytter vi, før vi taler, for vi vil gerne forstå, hvad du har brug for. Samtidig spørger vi, før vi foreslår, hvad der skal gøres – for vi tør at tænke anderledes. Sammen kommer vi frem til den optimale sikringsløsning både pris-, kvalitets- og designmæssigt.

Din sparringspartner med 38 års brancheekspertise
Vi har over 38 års erfaring og tusinder af sikringsløsninger i bagagen. Dem bruger vi i vores rådgivning, og vi er gerne kreative for at opnå den bedste sikringsløsning til din virksomhed. Vi tager selvfølgelig hensyn til bygningskonstruktionen og -arkitektur, lokaleindretningerne, farvevalg og dine sikringsbehov. Vi ved, hvilke valg der er de rigtige for at opnå det bedste resultat.

“Vi er din sparringspartner lige fra tegningsforslag, produktvalg og tilpasningsmuligheder, projektledelse med fast kontaktperson, pris og montering, samt service, reparation og vedligehold”.

Læs mere om JSA Sikrings Rådgivning, Kvalitet og Service
Udbyder
JSA Sikring ApS

JSA Sikring ApS
Elsted Byvej 18-22
8520 Lystrup
Danmark

Gerdt Bennetsen
Telefon: +45 86225644

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.158