23948sdkhjf

Kræver dit gods en særlig håndtering ved fragten?

Tilbydes
Udløber
31. maj 2020

Så er det os, du skal hive fat i. Vi er nemlig specialuddannede i lige netop denne form for erhvervstransport og løser de mest komplekse opgaver med is i maven og stor professionalisme.
 
Her er en række eksempler på specialtransporter, vi kører:
 
o  IT-udstyr
Transport af IT-udstyr og apparaturer samt installering på leveringsadressen håndteres udelukkende af specialiserede vognmænd med mange års erfaring indenfor feltet. Ydermere er vores lager- og forsikringsforhold tilpasset denne form for værdifuldt udstyr.
 
o  Farligt gods
Vi har ADR-beviser og vogne udstyret med det rette, lovpligtige sikkerhedsudstyr, der tillader os at håndtere og transportere farligt gods.
 
o  Krantransport
De fleste af vores kranbiler har den fordel, at de er små. Derfor kan vi fx hente byggematerialer fra trælastens lager eller læsse gods af i en lille, snæver baggård med stor lethed. Hertil kommer, at alle krantransporter naturligvis køres med en certificeret chauffør bag rattet.
 
Vil du have yderligere information om vores priser og skræddersyede tilbud? Så kontakt os på telefon 42424242. Vi glæder os til at høre fra dig.
Udbyder
Mini Trans A/S
Produktionsvej 28
2600 Glostrup
Danmark

Birger Larsen
Telefon: +45 72424222


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125