23948sdkhjf

Kompetent og erfaren leverandør af ventilation og udsugning

Tilbydes
Udløber
3. december 2019

Euro-Vent er en kompetent og erfaren leverandør af ventilation og udsugning. Vi har været på markedet siden 2002 og opererer i hele Danmark. Vores mål er, at kunderne får mest muligt for pengene og bedst muligt arbejdsmiljø. Det øger produktiviteten. Vi sætter en ære i at optimere vores løsninger, så tilbagebetalingstiden er synlig og håndgribelig. Rådgivning er en naturlig del af vores løsning.

Vores produktpalette
Vi er med i hele processen fra projektering til installering og tager professionelt hånd om opgaven. Vores produktpalette omfatter industriventilation, komfortventilation, renrumsventilation, procesudsugning og egenproduceret industri udsugningsarm. Vi er stærke rådgivere og hjælper kunderne til at vælge den rigtige løsning ud fra deres behov.

Eksperter i industriventilation
Euro-Vent er eksperter i industriventilation og procesudsugning, og vi leverer løsninger til fødevarebranchen, levnedsmiddelbranchen, autobranchen og industriproduktioner generelt. Vi tilbyder store besparelser på varmegenvinding og energioptimering og etablerer både nye anlæg og optimerer eksisterende. Vi har et professionelt samarbejde med en række energikonsulenter og er medlem af Dansk Miljøteknologi, som holder vores knowhow omkring energioptimering intakt.

Varmegenvinding og behovsstyret ventilation
Vi forstår vores kunders forretning og tager udgangspunkt i den, når vi dimensionerer en løsning. Vi lægger stor vægt på, at vores løsninger hverken er for store eller for små. Kundens behov er altid vores omdrejningspunkt, og en klar forventningsafstemning er en vigtig del af vores arbejdsproces. Varmegenvinding og behovsstyret ventilation er nøgleordene. Vores kunder sparer helt op mod 88% på varmegenvinding ved et samarbejde med os.

Højt serviceniveau
Som kunde hos Euro-Vent kan du forvente en seriøs og professionel håndtering af dit projekt.

Vi er en mindre virksomhed, som er fleksible og smidige. Hvis du som kunde har et behov, er vi der. Vores serviceaftaler gør, at der altid er 100 % styr på ventilationen, og at ydeevnen er maksimal. Vores kalkulationer inkluderer regnskab for varmegenvinding og energibesparelser, så du opnår besparelser og undgår dyre overraskelser. Vi taler det samme sprog, som vores kunder, og det vi ønsker af vores samarbejdspartnere, tilbyder vi vores kunder.

Et udpluk af vores kunder er

  • Danish Crown A/S,
  • Ålsrode Smede- og Maskinfabrik A/S,
  • VM Tarm A/S,
  • Expedit A/S m.fl.Udbyder
Euro-Vent ApS
Højager 93
8382 Hinnerup
Danmark

Jacob Andersen
Telefon: +45 87362460
Fax: +45 87362465


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.119