23948sdkhjf

integra2r tilbyder optimering af produktionsflow og fabrikkers interne logistik

Tilbydes
Udløber
22. oktober 2019

integra2r har stor erfaring med optimering af produktionsflow og fabrikkers interne logistik, lige fra trimning af enkeltstående produktionslinjer til optimering af tværgående arbejdsgange i virksomheden.

Om det drejer sig om at øge produktiviteten, reducere leveringstid eller mindske fejl og kassationer, kan integra2r med vores store produktionserfaring bistå din virksomhed med at udarbejde analyser og løsningsforslag. Vi kan efterfølgende bistå med at gennemføre optimeringen, hvor vi sikrer at løsningen er fuldt implementeret i organisationen, inden vi slipper opgaven.

Udgangspunktet kan være fra åbenlyse udfordringer, hvor løsningen ikke ligger ligefor, til et generelt ønske om produktionsoptimering; eventuelt på basis af integra2rs manufacturing intelligence.

I nogle tilfælde har vores kunder allerede gennemført optimerende tiltag og har indført eksempelvis LEAN principper eller Six Sigma. I disse tilfælde kan ydelser og løsninger fra integra2r støtte projekter med løbende forbedring enten gennem projektledelse og –opfølgning, eller vi kan bistå med at etablere målesystemer baseret på realtidsdata, som sikrer synlighed af anlæggenes ydeevne.

integra2rs projektledere har den kombination af praktisk erfaring og teoretisk viden, der er nødvendig for at gennemføre et optimeringsforløb fra analyse til produktion. Men uanset hvilken udfordring din virksomhed står over for, vil et samspil med virksomhedens medarbejdere altid være en naturlig del af optimeringsforløbet.

Kontakt os for en yderligere dialog
Udbyder
integra2r ApS
Egsagervej 8-10
8230 Åbyhøj
Danmark

Niels Nyhus
Telefon: +45 29638313


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.096