23948sdkhjf

Det er ikke alt i Holtabs verden, der er præfabrikeret

Tilbydes
Udløber
30. januar 2019

Holtab har tit opgaver som underleverandør, for eksempel til elinstallatøren Elcom med base i Blekinge. Man har tidligere samarbejdet om en opgave for Kockums i Karlskrona, og det seneste fælles projektet har handlet om fremstilling af et koblingsanlæg til en kunde i det sydøstlige Sverige.
 
– Vi kan lide at arbejde sammen med kompetente leverandører og har et velfungerende samarbejde. Eventuelle tekniske problemer løser vi i fællesskab, fortæller Arne Eriksson fra Elcom.
 
For Holtab er denne type opgaver ikke ualmindelige, selvom den mest almindelige leverance består af en helt præfabrikeret løsning med bygning, koblingsværk og transformatorer i varierende størrelser og med varierende teknikindhold.
 
– Men det forekommer også temmelig tit, at vi leverer løse enheder, forklarer Anders Haglund fra Holtab.
Kundetilpassede løsninger
Til denne opgave fremstillede Holtab egnet materiale baseret på erfaringer og med udgangspunkt i materialet for den aktuelle forespørgsel.

– Nogle gange får vi en færdig kravspecifikation fra kunden, andre gange udarbejder vi forslag, baseret på kundens behov. I dette tilfælde forelå der en færdig kravspecifikation, fortsætter Anders Haglund.
 
Det koblingsanlæg, som nu er blevet leveret og monteret af Elcom, består blandt andet af fire 400 V koblingsanlæg 3200 A og lige så mange transformatorer 22/0,42 kV, 2 MVA isoleret med støbeharpiks.
 
– En af fordelene ved vores samarbejde med Holtab er, at det er nemmere at lave specialløsninger, der er tilpasset kunden. Mange store leverandører har deres egne færdige koncepter, siger Arne Eriksson.
 
Slutkunden er også tilfreds med Holtabs arbejde.
 
– Det har fungeret helt ovenud. De holder et højt teknisk niveau og hjælper og stiller op. Tingene har fungeret, og det er professionelle byggerier. Jeg har kun godt at sige om Holtab, konstaterer han.

Læs mere om Holtab Danmark her.
Udbyder
Holtab Danmark
Haderslevvej 36
6000 Kolding
Danmark

Ebbe Klarskov Andersen
Telefon: +45 30702839


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.087