23948sdkhjf

Internet of Things

Tilbydes
Udløber
31. august 2021

Lad jeres virksomhed vinde fordele ved at udnytte de nye teknologier i en opkoblet verden. Udnyt de muligheder, der ligger uforløst i jeres forretning, og opdag nye forretningsområder og muligheder for at optimere jeres nuværende forretning.

Integration skaber nye muligheder
De teknologiske fremskridt tager kvantespring i vores samfund og alt tyder på, at det kommer til at gå endnu hurtigere med udviklingen de næste år. Set i forhold til forventningerne om, at omkostningerne til digitale teknologier, forventes at falde med over 30% over de næste 2-3 år, bliver det mere og mere interessant for virksomhederne at implementere ny teknologi i deres processer.

Sensorer finder vej til alt fra biler, produktionslinjer, sundhedsrelateret udstyr og i energisektoren. Det skaber et helt nyt internet, hvor maskiner kommunikerer med hinanden, udveksler data og muliggør en hidtil uset grad af intelligens og automatik i netværket. Mobil-teknologier bliver indlejret i alle typer enheder i alle brancher. IoT vil give mulighed for en lang række nye applikationer og services og skabe mange nye muligheder og udfordringer.

Start i det små - "Internet of Your Things"
Det kan føles uoverskuelig at skulle til at implementere denne nye teknologi, men jo før man kommer i gang, jo nemmere bliver processen. Vejen frem hedder Internet of Your Things. Virksomheden identificerer deres vigtigste forretningsgange og starter med at implementere teknologien her, hvor det kan give mest værdi hurtigst. Indsamlingen af data vil så efterfølgende give muligheden for at reagere frem for at spekulere. På den facon kan man reagere hurtigt i forhold til ens konkurrenter. I et konkurrencepræget marked giver det en klar fordel.

Ønsker du at vide mere om IoT - kan du finde mange flere oplysninger her.
Udbyder
Systemate A/S
Tangen 17
8200 Aarhus N
Danmark

Christopher Harrison
Telefon: +45 87433400


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.14