23948sdkhjf

Bordplader til køkken og bad

Tilbydes
Udløber
31. december 2021

Skal du have nyt køkken eller badeværelse? Så har du sikkert gjort dig en masse overvejelser om, hvordan din nye bordplade skal se ud, og hvordan den kommer til at skabe den stemning i rummet, som du ønsker. Uanset hvilke ønsker og behov du har, kan du få skræddersyet en bordplade i højstyrkebeton eller terrazzo, der vil passe perfekt ind i dit hjem.

 Kompetente fagfolk
Hos Contec Prefab producerer vi individuelt tilpassede bordplader, og vores professionelle fagfolk sætter en ære i at levere et produkt i særklasse. Vores fagfolk er sammen om at producere en vare. Undervejs i processen passerer produktet derfor flere erfarne hænder og øjne, der sørger for en høj kvalitetskontrol og produkter uden fejl.

 Kvalitet og godt håndværk
Det visuelle udtryk er vigtigt, men kvalitet er meget mere end det. En stor del af beton- og terrazzobordpladernes styrke ligger gemt inde i bordpladerne, da de produceres af materialer af høj kvalitet, som sikrer stærke bordplader, der både er funktionelle og æstetisk smukke. Der er altså ingen grund til at gå på kompromis mellem funktion og æstetik.

 Høj kundetilfredshed
Der er noget tilfredsstillende ved at få leveret et møbel, som er skræddersyet til ens eget hjem. En luksus, der er til at føle på. Derfor er der også en høj kundetilfredshed for specialtilpassede bordpladeløsninger. Bordpladen er smuk at se på, rar at røre ved, den er unik, og levetiden er lang.

 Design i højsædet
Med den lange levetid skal designet selvfølgelig være derefter, så vi designer bordplader, der også er æstetisk smukke efter flere år på bagen. Beton og terrazzo er naturmaterialer, der ældes med ynde, og derfor ændrer det æstetiske udtryk sig, hvilket er en del af charmen. Med den rette vedligeholdelse undgår man slidte og trætte bordplader, og patinaen gør dem kun smukkere at se på.

 Du kan se flere billeder af vores terrazzo- og betonbordplader på vores

hjemmeside

.

Kontakt os endelig for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med en unik bordpladeløsning, eller hvis du skal bruge andet inventar som f.eks. vaske eller fliser til dit køkken og bad. Ring på 86 280 290, skriv en mail til prefab@contecgroup.dk eller besøg vores hjemmeside for eksempler på

bordpladeløsninger

.
Udbyder
Contec Prefab A/S

Contec Prefab A/S
Axel Kiers Vej 30
8270 Højbjerg
Danmark

Sara Warburg Trautner
Telefon: +45 86280290

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.157