Stærk på reaktioner, interaktion og forsvarsmekanismer mellem mennesker

Pr. dag DKK 12.000 ekskl. moms Tilbydes
Oprettet
Udløber
4. juli 2019

Lisbet Rosendahl er træner på vores åbne kurser og virksomhedstilpassede opgaver. Hun har en anderledes sund og rummelig tilgang til mennesker, end de fleste. Det er hende som afholder medarbejder samtaler og personlige udviklingsforløb, og afslutter opgaverne med høj fokus på adfærd og forsvarsmekanismer. Hun giver en dybere forståelse for adfærd, som giver stor mening hos vores kunder. Derudover tovholder i vores eksklusive effektiviseringsnetværk.

Lisbet Rosendahl er certificeret Six Sigma Green Belt og har viden og indsigt fra brancherne økonomi, kontormaskiner, stålindustri, transport- og logistik samt uddannelse.

Hun har studeret psykoterapi på Systemisk Institut for Familieterapi (SIF) og er certificeret Dale Carnegie® High Impact Presentations og Dale Carnegie® Course – Kommunikation og Ledelse. Videreuddanner sig indenfor eksistentiel dynamisk psykoterapi, som er en 4-årig psykoterapeut uddannelse.

Hun arbejder med adfærdssystemet PersonProfil® KYBE og har kendskab til Profiles International og Insight. Lisbet er specialist i forandring og udvikling af mennesker og har passion for menneskelige relationer.

Derudover opbygning af relationer og facilitering af netværksgrupper.

Lisbet underviser i følgende kurser under Kompetenceudvikling:

PersonProfil KYBE® - Value Team

Forandringsledelse - Value change

Kommunikation og vidensdeling - Value sharing

Forstå dine forsvarsmekanismer

Personlig lederskab

Kontakt:

E: lisbet@c-value.dk

M: 5089 6001
Udbyder
C-Value®
Essen 27 C
6000 Kolding
Danmark

Lisbet Rosendahl
Telefon: +45 50896001


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.154