23948sdkhjf

Laboratorium

Tilbydes
Udløber
1. november 2022

Veludstyret olielaboratorium og kvalitetsfyldte undersøgelser
Hos Saybolt Danmark analyserer vi dagligt alle typer petrokemiske produkter på vores olie laboratorium. Analyserne udføres på et moderne laboratorium, som desuden er udrustet med de seneste og mest moderne instrumenter og apparater. Vores veluddannede personale udfører alle analyserne ifølge internationale standarder som IP, ASTM, ISO etc. Dette sikrer dig som kunde, at alle vores produkter lever op til etablerede kvalitetskrav.

Olielaboratorium | Avancerede processer til et kvalificeret resultat
På baggrund af vores veludviklede redskaber, er vi i stand til at bruge de mest avancerede teknikker til at sikre pålidelige olieanalyser. De tekniske processer, som vi anvender i denne proces, giver os mulighed for at levere objektive resultater med stor nøjagtighed til vores kunder. Vi har samtidig et stort fokus på intern egenkontrol baseret på vores kvalitetsstyringssystem (ISO 9001), og derfor er du som kunde altid sikret et kvalificeret resultat på vores undersøgelser, analyser og

inspektioner.

Hurtig rapportering af analyseresultater
Vi forstår analyseresultaternes betydning for vores kunder, og rapporterer hurtigt og altid til aftalt tid de fundne resultater. Endvidere arbejder vi i Saybolt på at gøre analyseresultater tilgængelige via internet-baserede databaser, som giver adgang til arkiverings- og søgefaciliteter under vores administration.

Træf de rigtige beslutninger for din virksomhed
Hvis du ønsker den bedste forudsætning for at nå mål baseret på reelle fakta og data, kan vores olielaboratorium hjælpe. Med stor ekspertise og erfaring blandt både medarbejdere og instrumenter, rapporterer laboratoriet objektive resultater, som er helt præcise. Du kan kontakte os på telefon +45 32 95 31 32, hvor vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig på vej.

Send os en besked her

 
Udbyder
Saybolt Danmark A/S

Saybolt Danmark A/S
Fyrtårnvej 11
2300 København S
Danmark

Peter Munksgaard
Telefon: +45 40261132
Fax: +45 3295 3134

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.127