23948sdkhjf

Big Data opsamling

Tilbydes
Udløber
31. august 2019

Når informationer er distribuerede
Viden er ofte afgørende for at kunne tage de rigtige beslutninger. Men i mange tilfælde ligger viden distribueret og det er ofte tidskrævende at indsamle og konsolidere data. Mange oplever ligeledes at data ikke har samme format, hvorfor det er svært at samkøre forskellige systemer.

Online hjemtagning af målerdata
Data fra målere er afgørende i fastlæggelse af enten en pris eller afregning til en kunde. Normalt bliver data imidlertid kun hjemtaget periodisk, hvorimod en online hjemtagning kan have mange fordele for ejerne af data. Nogle eksempler på vores dataindsamlingsløsninger inkluderer:
◾Indsamling af elmålerdata
◾Kanalindstilling på frekvensmodtagere efter satellitpositioner
◾Afregningsdata fra 3.500 pant-automater
◾Kommunikation med 800.000 kølecontainere i hele verden

Fælles for løsningerne er at de skaber en konsolidering af data, en stabil kommunikationsplatform og en sikker opkoblings mulighed. Samtidig er behovet for skalerbarhed afgørende for virksomhedernes fremtidige strategiske potentiale.

Overvågning af distribuerede anlæg eller produktionsenheder
På nogle markeder er behovet styret af et træk på markedet, og muligheden for at agere på markedet afhænger af agiliteten og evnen til at reagere på disse fluktuationer. Nogle af vores løsninger inkluderer:
◾Monitorering af kraft-varmeværker eller vindmølleparker
◾Produktionsbalancestyring i energisektoren
◾Overvågning af broer og jernbaneoverskæringer

Fælles for løsningerne er reaktionshastighed og stabilitet samt adgang til konsoliderede data. De anvendte teknologier er eksempelvis Windows Workflow Foundation, Windows Communication Foundation, Microsoft AppFabric, som er kombineret i en Enterprise Service Bus ofte i samspil med SCADA systemer, PLC løsninger eller embedded platforme.

Samspil med eksterne systemer
Råvarepriser, valutakurser og værdipapirer varierer konstant i pris. For at udbyde en korrekt pris til markedet skal disse priser ofte kombineres med intern viden fra andre systemer samt decentrale overvågningskilder. Nogle af vores løsninger inkluderer:
◾Prisberegning med ekstern risikoafdækning
◾Optimering af TV signaler på parabol modtagere
◾Udstille viden om produkter til eksterne handelsplatforme

Fælles for løsningerne er at de er afgørende for virksomhedernes evne til at generere overskud og vækst. Det tætte samspil mellem marked og virksomhed og evnen til at sætte den rigtige pris er det der skaber differentieringen i markedet, og adgang til opdaterede data og viden er nøglen til succes.

Kontakt Systemate A/S for mere information om, hvad vi kan gøre for jer.
Udbyder
Systemate A/S
Lyshøjen 14
8520 Lystrup
Danmark

Christopher Harrison
Telefon: +45 96314444


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.107