23948sdkhjf

Odense Congress Center

Med over 20.000 m2 danner Odense Congress Center hvert eneste år rammen om hundredevis af forretningsmøder, messer, konferencer og fester i alle størrelser.


På OCC tror vi på fordelene ved, at samle alting på ét sted. Det giver vores kunder trygheden ved at vide, at der er styr på alt det praktiske - fra det mindste til det største.

Vi tror også på, at det er muligt at levere høj kvalitet, uden at det koster en formue - og med 600 årlige møder i alle størrelser, så lader det til at vores kunder synes vi er lykkedes.

Hos os får I moderne og eksklusive mødelokaler, sale og haller med gratis parkering, alt i AV-faciliteter, en enestående beliggenhed samt Hotel Odense samlet på ét sted. Og så har vi slet ikke nævnt vores knivskarpe teams i møde-, messe-, og eventafdelingerne, der stiller al deres erfaring og engagement til jeres fulde rådighed.

EWII Park - møde med udsigt
EWII Park - eller Odense Stadion - er en del af OCC, og stedet, hvor I kan holde møde eller konference med udsigt til banen og bespisning fra vores kolleger hos Kai Thor. Perfekt til små og mellemstore møder.

Overnat et stenkast fra mødet, messen eller konferencen
Har I behov for overnatning, er Hotel Odense en del af Odense Congress Center, så du er hele tiden er tæt på konferencen, mødet eller messen, der har bragt dig til øen.

Vores 102 lyse værelser og syv suiter er netop blevet renoveret fra top til bund, og står klar til at tage imod dig - alle udstyret med kabel-tv og internetadgang samt arbejdsområde.

Sulten?
Så leverer restauranten leverer udsøgt a' la carte menu med udgangspunkt i fynske råvarer og årstidens grønt. Og skulle du have lyst til at slappe af efter mødet, så byder vi velkommen i lobbybaren, der kan benyttes af gæsterne - og omkring hotellet finder du løberuter i naturskønne omgivelser.

Velkommen i OCC - vi glæder os til at tage imod dig!

Leverandør-kompetencer

Fakta om Odense Congress Center

Adresse
Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Odense Kommune

Telefon: +45 65560100

CVR nummer: DK71172112

P nummer: 1002336851

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anne Marie Primdal
Stilling: Kommunikationskonsulent

Send til en kollega

0.188