23948sdkhjf

Haimer GmbH

HAIMER er et familieejet selskab beliggende i Igenhausen, Bayern nær Augsburg, Tyskland. Vi designer, fremstiller og sælger innovative, præcisionsskæreprodukter til industrien, herunder bilindustrien, luftfart, energi, jernbane og konventionel bearbejdning. Udover vores store udvalg af værktøjsholdere i alle populære grænseflader og længder, inklusiv vores krympe- og balanceringsmaskiner samt vores 3-D sensorer, hårdmetalskærere, indeholder vores program også Microset-forudindstillingen.

Af omkring 700 ansatte i hele verden arbejder 450 på vores hovedanlæg i Igenhausen, hvor vi har de mest moderne maskiner og en høj grad af automatisering. På vores andet HAIMER produktionsanlæg i Bielefeld, der har 50 ansatte, er HAIMER Microset fremstillet. Vores erfarne, dynamiske og højt kvalificerede medarbejdere garanterer den højeste kvalitet "fremstillet af HAIMER."

Som en aktiv lærlingevirksomhed med næsten 50 lærlinge, hvoraf de fleste er ansat, har HAIMER muligheden for at sikre sine fremtidige dygtige medarbejdere og opfylde sit bidrag til videreuddannelse af unge voksne samt sikring af fremtiden for vores tyske produktionsenhed.

Som markedsleder i Europa inden for værktøjsholdere med en daglig kapacitet på ca. 2.000 værktøjsholdere, er det meget vigtigt for os at holde det høje tekniske niveau af vores produkter. På grund af dette geninvesterer vi mellem 8 og 10% af vores omsætning inden for forskning og udvikling. Hver dag ønsker vi at være bedre, og det virker perfekt med vores virksomhedsfilosofi: Quality Wins.

Fakta om Haimer GmbH

Adresse
Haimer GmbH
Weiherstr. 21
86568 Igenhausen

Region
Tyskland

Telefon: +49 82 57-99 88-0

CVR nummer: DE127333346

Kontaktpersoner

Christan Hörold
Afdeling: Business Development & Marketing
Direkte telefon: +49 82579988230

Send til en kollega

0.095