23948sdkhjf

Flextek Automation

Med et marked i dag, der i den grad kræver højt kvalificeret arbejdskraft, effektivitet og ikke mindst kvalitetsprodukter, vil din virksomhed være mere end godt hjulpet på vej til at opfylde disse krav med en robotløsning fra Flextek.
Vi har specialiseret os i løsninger, der sikrer vores kunder en nem og hurtig integration af selve cellen. Vores kunder kan derfor inden for en ganske kort tidshorisont mærke gevinsten ved investeringen.

Mange fordele ved en robotløsning
Et forøget antal maskintimer er bare én af de store gevinster ved en robotløsning – og med en omstillingstid i dag på ca. 30 minutter er teknologien virkelig nået langt. Vi arbejder konstant på at nedbringe omstillingstiden og inden for en overskuelig fremtid vil denne tid afgjort blive betydeligt kortere. De fleste virksomheder med en robotcelle, kører i dag med to-tre skift på en maskine – maskinen kører ofte ubemandet på skiftet i nattetimerne. Her vil pallerne med råemner typisk blive fyldt op inden sidste hold går hjem – og med den automatiske overvågning, der er på både robot og maskine, kan maskinen køre uproblematisk til pallerne er tomme. Skulle der opstå problemer undervejs, vil man med den nyeste teknologi kunne blive direkte orienteret, fx via SMS.

Ergonomisk set er robotcellen også en kærkommen løsning for medarbejdere, der nu undgår mange tunge løft, som hverdagen normalt er præget af på produktionsvirksomhederne rundt omkring. Og ikke mindst kan nogle af problemerne med at finde kvalificeret arbejdskraft blive løst ved investeringen.

Fakta om Flextek Automation

Adresse
Flextek Automation
Kildeparken 30
8722 Hedensted

Region
Danmark
Midtjylland
Hedensted Kommune

Telefon: +45 76413413

CVR nummer: DK17951831

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Michelle Nedergaard Buss
Afdeling: Marketing

Rasmus Carlsen
Stilling: Sales Engineer / Product Manager

Send til en kollega

0.094