Erhvervsakademi Aarhus

Erhvervsakademi Aarhus er et af landets største erhvervsakademier. Vi har en lang tradition for målrettet, statsgodkendt efteruddannelse og kurser til det danske erhvervsliv.  Vi ligger i Aarhus og dækker hele Østjylland, men har også samarbejdspartnere andre steder i landet.

Specialister som undervisere
Godt 3.800 er lige nu i gang med at tage et kursus eller en efteruddannelse, mens de arbejder sideløbende. Vores undervisere og konsulenter er typisk branchespecialister, der véd, hvad de små og mellemstore virksomheder har brug for.

Vi er bl.a. specialister inden for 

  • retail
  • salgstræning
  • forretningsudvikling
  • salgsledelse og salgspsykologi
  • digital markedsføring
  • økonomi
  • service og turisme
  • ledelse i praksis

- og meget mere, du kan se på vores hjemmeside

Du kan bruge det, du lærer
Kernen i vores uddannelser er, at du altid kan bruge det, du lærer, hjemme i din virksomhed med det samme. Vi er sat i verden for at udvikle det danske erhvervsliv, og vi har en ret høj studietilfredshed, som fortæller os, at vi skaber værdi for dem, der tager en uddannelse hos os. 

Brug for konsulenthjælp eller et skræddersyet forløb?
Så har vi en række branchestærke eksperter, der kender alt til detailhandel, forretningsudvikling, salgsoptimering og meget, meget mere. Erhvervsakademi Aarhus har ca. 400 ansatte, der hver især er eksperter inden for områder, som små og mellemstore virksomheder har brug for. Du kan altid få et uforpligtende tilbud - se mere på vores hjemmeside

Akademi- og diplomuddannelser
Du kan både tage korte kurser og en hel efteruddannelse på såkaldt akademi- og diplomniveau , der svarer til en kort og mellemlang videregående uddannelse. Vores uddannelser er statsgodkendte og giver derfor ECTS-point, som er reelt kompetencegivende. Vi tilbyder desuden seks-ugers-forløb for ledige inden for en lang række områder, der hjælper folk tilbage i job. 

Fakta om Erhvervsakademi Aarhus

Adresse
Erhvervsakademi Aarhus
Sønderhøj 30
8260 Viby J.
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 72286000

CVR nummer: DK31677971

P nummer: 1014771642

Ansatte: 400

Se hjemmeside

Kontaktpersoner

Bettina Arndt
Stilling: Chefkonsulent
Direkte telefon: +45 72286178

Heidi Printzen
Direkte telefon: +45 72286228

Send til en kollega

0.112