Nellemann Leasing A/S

Vores leasingprodukter
Nellemann Leasing bestræber sig på, at være en kvalitetsudbyder af serviceydelser inden for leasingområdet. Vi tilbyder privat- og erhvervsleasing samt splitleasing. Vores storkundeaftale med Skat sikrer en hurtig sagsbehandling. Den typiske leasingform hos os er en finansiel leasingaftale, som kører efter flexleasing-princippet. Begrebet flexleasing handler om at betale registrerings-afgiften for en bestemt periode – ikke hele afgiften på én gang.

Begrebet flexleasing anvendes fortsat i vidt omfang, men ud fra den gældende lovgivning er der ikke forskel på almindelig leasing og flexleasing. Det er fortsat relevant at tale om ”fleksibilitet” i forbindelse med sæsonleasing og korte leasingforløb. Ligeledes kan du stadig sælge din afgiftsfrie bil til os med henblik på efterfølgende leasing, så fleksi-biliteten er i god behold.

Der er mange fordele ved at lease din bil gennem Nellemann Leasing. Der er en langt mindre kapitalbinding end ved køb af tilsvarende bil, og et stort udbud når bilen indkøbes i udlandet. Når bilen skal afhændes er den afgiftsfri og kan handles på lige fod med tyske og andre EU biler.

Er der betalt 150 % afgift på en bil, er der en stor risiko på gensalgs-værdien. Dels på grund af det danske markeds beskedne størrelse og dels af den simple årsag at den værdi, man afskriver på, er tre gange højere.


Privat-, erhverv-, eller splitleasing – hvilken form skal jeg vælge?
Overvejer du flexleasing, er der flere leasingformer at vælge imellem. De typiske former er privat- og erhvervsleasing, men i flere tilfælde kan splitleasing eller sæsonleasing være et oplagt valg.

Læs mere på www.nellemannleasing.dk

Leverandør-kompetencer

Fakta om Nellemann Leasing A/S

Adresse
Nellemann Leasing A/S
Lyskær 7
2730 Herlev
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Herlev Kommune

Telefon: +45 78 74 74 43

CVR nummer: DK33240880

P nummer: 1016357371

Se hjemmeside

Kontaktpersoner

Jesper Larsen

Send til en kollega

0.176