Atpi Denmark A/S

ERHVERVSREJSER NÅR PRIS OG SIKKERHED ER VIGTIGST

ATPI hører til blandt verdens førende indenfor erhvervsrejser. Gennem et proaktivt og strategisk partnerskab med vore kunder, leverer vi skræddersyede løsninger til forskellige industrier og firmakulturer. Samlede besparelser og effektivitet for kunden er altid i fokus og vor 16 år i Danmark har demonstreret, at vi progressivt, kan levere en konstant og effektiv service til vor loyale kunder.

REJSER TIL OFFSHORE, ENERGI & SHIPPING

Med mere end 90 års historie i ryggen og tidligere kendt under navnet INSTONE, er vi fortsat førende og anerkendte specialister i rejseløsninger til netop SHIPPING, OFFSHORE og ENERGIBRANCHEN. Vore erfarne og håndplukkede konsulenter arbejder 24/7 for, at sikre vore kunder de mest omkostningseffektive rejseløsninger med sikkerhed og fleksibilitet i centrum. Vi er specialiserede i at styre kompleks og krævende rejsemønstre til både bevægelige skibes mandskab samt til faste offshore og onshore energi installationer.

ALMINDELIGE ERHVERVSREJSER

Vor evne til at forstå og levere de bedste løsninger til de maritime industrier har vist sig også, at have stor værdi for andre industrier. Vi har derfor oplevet en flot vækst i andre markeder hvor fokus på besparelser, optimeringer og effektiviseringer er ligeså vigtige. Dette omfatter alt fra effektive online løsninger, håndteringer af komplekse rejsebehov til Duty of Care samt konsulentløsninger på optimering af rejseforbrug. Vi stiller et af markedets mest erfarne team af specialister til rådighed for vore kunder. Vore dygtige medarbejdere er ikke alene flinke og fleksible, men er også dedikerede uden over det vanlige.  

Vi betjener således i dag også alt fra advokatfirmaer, detailhandlere, byggefirmaer, teknologisk drevne organisationer, medieeksperter samt andre selskaber med høje krav til den samlede håndtering af rejser.

For nærmere info, kontakt os i Danmark på:

Telefon: +45 33 915 915, Email: commerce.atpidk@atpi.dk

Se mere på www.atpi.com

Leverandør-kompetencer

Fakta om Atpi Denmark A/S

Adresse
Atpi Denmark A/S
Havnegade 35 St tv
1058 København K
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 33 915 915

Fax: +45 33915 916

CVR nummer: DK26385113

Se hjemmeside

Kontaktpersoner

Henrik Møller
Direkte telefon: +45 20780469

Kim Frost Fuglsang
Stilling: Managing Director

Send til en kollega

0.251