23948sdkhjf

VandTek

VandTek er et vandunivers bestående af udstilling, konferencer og ekskursioner med fokus på netværk, inspiration samt ny produkt- og vidensformidling.

Danmark har en målsætning om at være blandt de førende nationer på miljø- og vandområdet. Der er et stort politisk og samfundsmæssigt fokus på miljøet, og på de tiltag som danskerne kan iværksætte for at spare ressourcer og fremme bæredygtighed.

Et mangeårigt fokus på vand og miljø er en medvirkende årsag til, at der siden midten af firserne har været god tilslutning til vores afholdte messer inden for miljø- og vandområdet (DanMiljø). En anden medvirkende og væsentlig årsag til den store opbakning er det gode og tætte samarbejde, der er på tværs af branchen i mellem de involverede organisationer og virksomheder.

På baggrund af vandbranchens ønske om en specialisering af den eksisterende miljømesse til en mere specialiseret event kun med fokus på vandmiljøet, blev VandTek lanceret i 2009. Næste gang VandTek gennemføres er i september 2016, og som tidligere arrangeres VandTek også denne gang af MCH Messecenter Herning i samarbejde med DANVA, Dansk Miljøteknologi, KL, Dansk Industri, Spildevandsteknisk Forening (STF) samt en lang række af de store og centrale spillere i branchen.

Fakta om VandTek

Adresse
VandTek
Vardevej 1
7400 Herning

Region
Danmark
Midtjylland
Herning Kommune

Telefon: +45 99269926

Se hjemmeside

Kontaktpersoner

Anita Øst Christensen
Direkte telefon: +45 26600676

Trine Vittrup

Send til en kollega

0.172