23948sdkhjf

Truecommerce Denmark ApS

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at styrke deres samhandel med kunder og leverandører samt opnå fuld gennemsigtighed i hele deres forsyningskæde.

TrueCommerces kerneforretning er en løsning til elektronisk dokumentudveksling (EDI), og vi tilbyder en række services herudover, så du kan effektivisere alle dele af din forsyningskæde. Blandt andet tilbyder vi dropshipping, VMI, Cross Docking og EDI-integration til dit ERP-system.

Vores EDI-løsning leveres som en Managed Service, der er inddelt i tre serviceniveauer. Dette gør det nemt for dig at få et overblik over, hvilken funktionalitet og service, der er omfattet af dit abonnement.

Denne gennemsigtighed er kernen i vores ambition om at gøre EDI nemt for vores kunder – sammen med vores mangeårige erfaring og styrke inden for rådgivning og funktionalitet til proaktiv monitorering.

Med TrueCommerce EDI bliver du en del af TrueCommerces globale samhandelsnetværk, hvor du kan udveksle elektronisk med samhandelspartnere i hele verden. TrueCommerces platform håndterer nemt og problemfrit millioner af transaktioner årligt.

Hent vores fulde virksomhedsbeskrivelse

www.truecommerce.com/dk

Tilmeld nyhedsbrev her

Fakta om Truecommerce Denmark ApS

Adresse
Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Rudersdal Kommune

Telefon: +45 45821600

CVR nummer: DK33776349

P nummer: 1016968311

Ansatte: 63

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anita Godsk Waaben
Stilling: Marketing Manager
Direkte telefon: +45 51205524

Nageen Højbjerg
Stilling: Communikation and Marketing Specialist

Send til en kollega

0.172