23948sdkhjf

Økologi Haven ApS

Økologihaven ligger syd for Odense . Her dyrkes over 40 forskellige typer friske, økologiske krydderurter. Sortimentet består af de kendte krydderurter som dild, persille, purløg og basilikum over til mere ukendte typer som tallerkensmækker, chilioregano og wasabisennep. Vi er konstant på udkig efter nye spændende krydderurter til vores sortiment til glæde for de danske forbrugere. Inspirationen henter vi fra de professionelle køkkener og andre influenter, der har passion for madlavning og smag. 

Vi dyrker ikke kun økologisk men også med fokus på bæredygtighed. Vi bruger naturligvis udelukkende grøn strøm, ligesom vores varme kommer fra fornybar kilde. Vi værner om ressourcer - vi genbruger vores vandingsvand og komposterer frasorterede krydderurter for at opretholde den cirkulære proces. Vi er nysgerrige efter nye og bedre alternativer i alle vores processer for hele tiden at forbedre os. 

Vi brænder for at øge kendskabet til krydderurter og deres enorme potentiale, fordi friske krydderurter ikke kun er til fest men i høj grad også til at pifte de traditionelle hverdagsretter op. De beriger et måltid  visuelt, duft- og smagsmæssigt og så er de tilmed sunde.

 

 

Fakta om Økologi Haven ApS

Adresse
Økologi Haven ApS
Brændekildevej 43
5250 Odense SV

Region
Danmark
Syddanmark
Odense Kommune

Telefon: +45 63963330

Fax: +45 63963310

CVR nummer: DK32450938

P nummer: 1015515194

Kontaktpersoner

Johnny Albertsen

Send til en kollega

0.125