23948sdkhjf

Per Aarsleff A/S

Aarsleff Strømperenovering - hurtigt, sikkert og holdbart

Velfungerede kloaksystemer er uundværlige, uanset om man er privat boligejer, boligforening, forsyningsselskab, industrivirksomhed eller offentlig institution.

Renovering af kloakrør i én arbejdsgang


Hos Aarsleff har vi markedets bredeste palet af metoder til kloakrenovering. En af de ofte benyttede metoder til rørfornyelse, som vi selv har udviklet og forfinet gennem snart 40 år, er Aarsleff Strømpeforing. Strømpeforing foregår ganske enkelt ved, at vi krænger en blød polyesterstrømpe ind i det utætte rør.

Også til alle faldstammetyper


Mange tror, at faldstammerenovering er lig med store og til tider uforudsigelige udgifter, fordi faldstammerne ofte er bygget ind i vægge og bærende konstruktioner. Men sådan behøver det ikke være. Aarsleff strømpeforer som oftest både faldstamme og afgreninger, og vælger du den komplette udførelse, medfølger der 15 års produktgaranti.

Samme metode til renovering af ventilationskanaler


Når et ventilationsanlæg står til udskiftning eller bliver utæt, vil renovering af de eksisterende ventilationskanaler oftest være en hurtigere, smidigere og mere rentabel løsning end at udskifte dem med nye. Aarsleff strømpeforingsmetode er velegnet til renovering af ventilationskanaler og desuden godkendt til indblæsningsluft.

Tv-inspektion – klar besked om kloaknettets tilstand


Aarsleff Rørteknik er medlem af Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning (DTVK). Vi har erfaringen og det rette udstyr til at analysere data og foretage en tilstandsvurdering på baggrund af en grundig analyse af datafilerne.

Fakta om Per Aarsleff A/S

Adresse
Per Aarsleff A/S
Hovedkontor
Hasselager Allé 5

8260 Viby J

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 87442222

CVR nummer: DK37542784

P nummer: 1021258152

Ansatte: 6000

Certifikater: ISO 14001, ISO 9001:2008, OHSAS 18001

Send til en kollega

0.158