23948sdkhjf

integra2r ApS

integra2r leverer ydelser indenfor automation, integration og produktionsoptimering for større danske og udenlandske produktionsvirksomheder.

Vi leverer projektledelse og softwareudvikling - primært inden for områderne MES (Manufacturing Execution Systems) og MII (Manufacturing Intelligence and Integration).

Vi er eksperter i at levere integrerede IT-løsninger, der sætter virksomheder i stand til at optimere deres produktions- og logistikprocesser på baggrund af realtidsdata. Vores MES konsulenter har stor erfaring med de metoder, værktøjer og teknologier, der anvendes til integration og automation i alle former for industrielle anlæg.

Som NiceLabel Enterprise Certified Partner er integra2r specialister i at løse opgaver inden for automatiseret print. Vi er certificeret i Euro Plus NiceLabel Series og kender de fleste systemplatformes arkitektur og kompleksitet. Dette giver os et rigtig godt og solidt afsæt til at hjælpe produktionsvirksomheder med at centralisere labelkontrol og integrere platformen i alle ønskede produktionslinjer.

IT-sikkerhed vejer tungere og tungere som disciplin, og det er ofte et overset område. Vi ser desværre, at mange virksomheder har deres døre stående på vid gab, når det kommer til IT- og Netværkssikkerhed, og det udgør potentielt en kæmpe risiko for den daglige drift. integra2r tilbyder sikkerhedsvurderinger og -analyser, som er skræddersyet til den enkelte virksomheds behov, og som munder ud i en rapport indeholdende en aktuel vurdering af situationen samt anbefalinger til at få højnet sikkerheden.

I forlængelse af en sikkerhedsvurdering giver det ofte god mening at få lavet en masterplan for automation & IT. En masterplan samler op på al produktions-IT på tværs af virksomheden og kommer med anbefalinger til at få højnet niveauet og stabiliteten, sådan at kontinuiteten og effektiviteten i produktionen bevares eller forøges. Den munder ud i et roadmap, som kommer med anbefalinger til, hvilke projekter skal udføres hvornår og i hvilken rækkefølge.

Som projektledere bistår vi vores kunder med at udarbejde grundlaget for at kunne træffe strategiske beslutninger om automatisering samt praktiske opgaver i forbindelse med valg, indførelse og anvendelse af IT-løsninger.

Vores arbejdsform er baseret på et meget tæt samarbejde med vores kunder. Vi udfører størstedelen af vores opgaver med daglig gang i vores kunders organisation, og vi er stærke i tværfaglige projektmiljøer med behov for agilt og fleksibelt samarbejde.

Fakta om integra2r ApS

Adresse
integra2r ApS
Egsagervej 8-10
8230 Åbyhøj
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 2988 7575

CVR nummer: DK32789048

P nummer: 1015919716

Ansatte: 17

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Niels Nyhus
Stilling: Direktør, ejer
Direkte telefon: +45 29638313

Send til en kollega

0.122