23948sdkhjf

SolarVenti A/S

SolarVenti A/S Luftsolfangere og Solfangere er en produktions- og salgsvirksomhed i Thorsø i Danmark med kun 22 fuldtidsansatte medarbejdere. SolarVenti A/S fungerer som et dagligt samarbejde med bl.a. distributører, montører, forhandlere og under-leverandører i 24 lande.

Vi har solgt, udviklet, projekteret og monteret solvarmeprodukter siden 1981.

Vi påbegyndte en systematisk udvikling og afprøvning af SolarVenti luftsolfangeren i 2001. Målet var at producere og sælge vores egen færdige prototype til en meget højtydende og driftssikker luftsolfanger, - drevet af solen uden tilslutning til el-nettet og forsynet med en særlig patenteret indsugning og selvafkølingsteknik.

Med den nye ”SolarVenti” havde vi gennem systematisk produktudvikling opnået en meget høj ydelse og en minimal vedligeholdelse og tykkelse på panelerne. P.g.a. den patenterede selvafkøling kunne vi samtidig placere den el-producerende solcelle inde i selve panelet bag det gennemsigtige, isolerende termoplast-dæklag. Hvor solcellens følsomme glasplade dels sidder beskyttet og diskret og samtidig afgiver sin akkumulerede varme til huset og ikke til luften udenfor.

SolarVenti luftsolfangerkonstruktionen er i dag patenteret i bl.a. Kina, Japan, Australien og USA - foruden Europa.

Tætte boliger og fugt
Generelt er nutidens ofte meget tætte og velisolerede huse gode for varmeregningen. Men bestemt ikke altid for indeklimaet. Problemet er udskiftningen af husets luft. Med dampspærre i vægge og lofter og tætte vinduer og døre er der generelt bremset godt og grundigt op for tidligere tiders naturlige ventilation gennem små og mange utæt-heder i vore huse. Fugt på indersiden af termoruderne er blevet et almindeligt tegn på, at indeklimaet ikke er i orden. Luftsolfangeren kan løse problemet. Uden driftsomkostninger.

Ventilationen kan ikke følge med
Indeklimaet i de fleste nyere huse er søgt sikret med ventilationskanaler og friskluftventiler. Men ventilationen og udluftningen er i mange boliger ikke dimensioneret og indrettet, så den reelt dækker behovene og den daglige adfærd i den tætte bolig. Er problemet alvorligt, kan det vise sig som egentlig sundhedsskadelig skimmelsvamp på vægge og i bygningsværk. Luftsolfangeren kan løse problemet. Uden driftsomkostninger.

Affugtning af kældre og Radonbekæmpelse
Nyeste udvikling af anlæg og styring heraf sikrer at man både kan sænke Radonniveau betragteligt samtidigt med at skimmel og andre fugtproblemer i kælderen reduceres.

Produkter

Fakta om SolarVenti A/S

Adresse
SolarVenti A/S
Fabriksvej 8
8881 Thorsø

Region
Danmark
Midtjylland
Favrskov Kommune

Telefon: +45 86966700

Fax: +45 86966955

CVR nummer: DK87100618

P nummer: 1003216306

Ansatte: 16

Kontaktpersoner

Hans Jørgen Christensen
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 86966700
Morten Clausen
Afdeling: Salgsafdeling halanlæg
Stilling: Forretningsudvikler
Oliver Spottag
Afdeling: Salgsafdeling

Send til en kollega

0.125