23948sdkhjf

Kjærgaard A/S

Kjærgaard A/S – en moderne virksomhed med rødder i stolte håndværkstraditioner

Industriens fortsatte overlevelse i Danmark afhænger i høj grad af, hvor dygtige danske virksomheder er til at bevare og udbygge deres konkurrenceevne, og her hos Kjærgaard ser vi det som vores fornemste opgave at imødekomme netop den udfordring.

Kjærgaard blev grundlagt i 1921 som en traditionel elinstallationsforretning med butik i Løsning, og i dag beskæftiger Kjærgaard over 170 kompetente medarbejdere, der hver eneste dag arbejder på at optimere processer og arbejdsgange i danske industrivirksomheder.
Øget effektivisering, reduceret energiforbrug, forbedrede IT-infrastrukturer og en høj grad af automatisering er nogle af de parametre, industrien kan optimere på for at bevare og forbedre konkurrenceevnen på det globale marked, og det er netop inden for disse kompetenceområder, vi har vores styrker.

Turnkey-projekter til industrien
Hos Kjærgaard påtager vi os oftere og oftere rollen som turnkey-leverandør af komplette produktionsceller til danske og udenlandske industrivirksomheder.

Vi imødekommer med vores afdeling for mekanisk konstruktion markedets krav om, at både det elektriske og det mekaniske design skal kunne leveres af en og samme leverandør, og vi påtager sig således gerne ansvaret for den samlede entreprise.

Mange industrikunder ønsker at placere det samlede entrepriseansvar hos den el-tekniske leverandør frem for maskinbyggeren. Det skyldes, at styringerne, robotprogrammerne, visionsystemerne, sikkerhedssystemer og så videre er bestemmende for, hvordan systemerne er at arbejde med i det daglige. Et brugervenligt operatørinterface på en kompleks produktionslinje er altafgørende for den daglige effektivitet hos kunden. Al intelligens og fleksibilitet ligger i styringerne og ikke i så høj grad i den mekaniske løsning. Vi har gang på gang bevist, at vi har evnen til professionelt at håndtere store, komplekse totalløsninger, der eksempelvis omfatter robotter, PLC, SCADA, HMI, vision, frekvensomformere, servo, motorer, elinstallation - og ikke mindst den mekaniske løsning.

Vi samarbejder med flere af landets førende maskinbyggere, og det er en stor fordel, at vi via vores konstruktører kan indgå i en meget tæt dialog med maskinbyggerne.
Kernekompetencer

Vores kompetente medarbejdere kan hjælpe store og små virksomheder med elinstallation, energioptimering, IT-løsninger, konstruktion og 3D-layout, intelligente styringer (SCADA, PLC), robot og vision samt udviklingsprojekter. Derudover har vi en række medarbejdere, der servicerer de største industrivirksomheder i Danmark – 24/7 året rundt.

Kjærgaard og Hyundai
Kjærgaard er robotintegrator for Robotics Europe, der varetager den europæiske import af industrirobotter fra koreanske Hyundai Heavy Industries, og på Robotics Europes hjemmeside kan du finde specifikationer og tegninger over det meget brede robotprogram:

www.roboticseurope.eu

.

Vores kompetenceområder:
Elinstallation
Energioptimering
IT-løsninger
Konstruktion
Intelligente styringer
robot- og vision
Service 24-7
Udviklingsprojekter
Turnkey-løsninger

Fakta om Kjærgaard A/S

Adresse
Kjærgaard A/S
Helge Nielsens Alle 10
8723 Løsning

Region
Danmark
Midtjylland
Hedensted Kommune

Telefon: +45 75650000

CVR nummer: DK54974817

P nummer: 1002026776

Ansatte: +160

Kontaktpersoner

Lars Peter Ladbye-Hansen
Stilling: IT chef
Mike Andersen
Stilling: Marketingsansvarlig

Send til en kollega

0.161