23948sdkhjf

Uponor Infra A/S

Uponor Infra A/S producerer og leverer plastrør, plastrørsystemer og fittings i alle størrelser - til alle formål og alle forhold. Desuden har vi et meget bredt udvalg af løsninger i forbindelse med rensning af spildevand i områder uden kloakering (spildevand i åbent land).

Med vores store erfaring og vores produktorienterede ekspertise er Uponor med og lægger grundstene i både bygninger og til den generelle infrastruktur i samfundet. Vi opererer under overfladen, men resultatet af vores indflydelse møder man dagligt.

Nogle vil sige, at varme, vand og afløb til hjem og samfund er et kompliceret spørgsmål. Andre tager det med et skuldertræk. Det er jo ikke andet end rør og brønde skjult i jorden eller skjult i bygninger. Vi udfordrer da gerne begge synspunkter og graver sandheden op.

Vi er lige velbevandret i den grundlæggende viden som i den forskning, der driver udviklingen fremad. Her kan du finde løsninger for moderne bekvemmeligheder i hele samfundet, fra den bymæssige infrastruktur til komforten i dit hjem. Afløb, vand, gulvvarme eller det hele i samspil - vi ved, hvordan det fungerer.

I Danmark er Uponor delt op i to separate selskaber med forskellige områder, VVS og Infrastruktur.

På vores rørfabrik i Middelfart producerer vi PE rør i mere end 200 forskellige dimensioner fra ø20 mm til og med ø1400 mm. Rør i større dimensioner kommer fra koncernens fabrikker i enten Sverige, Finland eller Polen.

Viderebearbejdning til fittings, brønde, regnvandsbassiner m.v. sker efter mål på vores fabrik i Middelfart.

Produkter og Service
Alt i plastrør, plastrørsystemer, fittings, svejsemaskiner og værktøj - samt anlæg til rensning af spildevand!

Uponor Infra A/S producerer plastrør og plastrørsystemer. Rør i alle størrelser til alle forhold og beregnet under alle klimatiske forhold. Materialet er plast - især polyethylen (PE) og polyproylen (PP).

Foruden rør har vi fittings i alle tænkelige afskygninger, som passer til de givne rør, ligesom vi har alt det værktøj - svejsemaskiner, rørskrabere m.v. - du har brug for.

Rensning af spildevand i åbent land - i områder uden kloakering - er ligeledes et vigtigt område. Vi producerer både biologisk minirenseanlæg (WehoMini) og aktivt slam rens-ningsanlæg (WehoPuts) med alt indenfor tilhørende tanke, nedsivningsanlæg m.v.

Leverandør-kompetencer

Fakta om Uponor Infra A/S

Adresse
Uponor Infra A/S
Bødkervej 5
4450 Jyderup

Region
Danmark
Sjælland
Holbæk Kommune

Telefon: +45 46405311

CVR nummer: DK35383107

P nummer: 1018582224

Ansatte: 100

Kontaktpersoner

Jan Lunding
Afdeling: Projektservice
Stilling: Projektchef
Direkte telefon: +45 40216442
Johnny Rosendahl
Afdeling: Systemløsninger, miljø og vandforsyning
Stilling: Key Account Manager
Direkte telefon: +45 20708003
Jørn Nielsen
Afdeling: Trykrørssystemer og vandforsyning
Stilling: Salgskonsulent
Direkte telefon: +45 40975509
Kim Laursen
Afdeling: Designede løsninger
Stilling: Teknisk projektkonsulent,
Direkte telefon: +45 51538773
Søren Rasmussen
Afdeling: Systemløsninger og miljø
Stilling: Salgskonsulent
Direkte telefon: +45 40963244

Send til en kollega

0.172