23948sdkhjf

Ajos a/s

Ajos a/s er en af Danmarks største og mest erfarne udlejere af materiel til mange forskellige typer af projekter og kunder. Hver dag året rundt leverer vi materiel og løsninger til projekter over hele Danmark. Vores samarbejde, med dig som kunde, er altid pakket ind i ekspertise og rådgivning, så materiellet arbejder effektivt for dig.

Vi sørger for, at nogle af landets største byggepladser holder hjulene i gang, så alt skrider frem efter planen. At musikken spiller på rockfestivalen. Og at produktivitet og trivsel er i top, selv når de fysiske rammer er midlertidige. Det har vi gjort i mere end tre årtier.

Hos Ajos har vi valgt at specialisere os i kontorvogne, skurvogne, pavilloner, midlertidige installationer, fx byggestrøm, belysning og opvarmning samt byggepladsindretning og byggepladslogistik.

Pavilloner kan i dag bruges til at opføre moderne og energivenlige bygninger som har samme høje niveau som traditionelt byggede huse, og alle Ajospavilloner lever op til kravene i nyeste bygningsreglement. Ajos’ pavilloner kan opføres som alle former for midlertidige bygninger, fx kontorlokaler, skoler, vuggestuer, børnehaver, fritidshjem, genhusningsboliger osv. Og pavillonerne kan iklædes alle former for facader, så de passer ind i ethvert nærmiljø.

Vi pakker altid materiel og ydelser ind i stærk ekspertise og kompetent rådgivning, så du er sikret en løsning, der både klarer opgaven og øger din effektivitet. Uanset om du har brug for en avanceret byggepladsindretning, en enkelt kran eller en kombineret løsning med både kranerskure, moduler, strøm, belysning, hegn, pavilloner, logistikstyring mm.

Du kan af Ajos forvente en erfaren partner, der aldrig glemmer den menneskelige faktor i dit projekt. Vi ved, at høj sikkerhed, god kvalitet, og løsninger der fungerer, fremmer dine ansattes arbejdsglæde og effektivitet i det daglige - og dermed din bundlinje. 

Ajos har adresse i både Vejle og Køge. I Køge holder vi til på Bragesvej 2, 4600 Køge.

Fakta om Ajos a/s

Adresse
Ajos a/s
Godthåbsvej 4
7100 Vejle

Region
Danmark
Syddanmark
Vejle Kommune

Telefon: +45 7025 6363

CVR nummer: DK30899237

P nummer: 1002916789

Ansatte: 100

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Carsten Andresen
Afdeling: Direktion og administration
Stilling: Marketingchef og CSR-ansvarlig
Direkte telefon: +45 2522 5428

Carsten Bøgesø
Afdeling: Pavilloner
Stilling: Sektionsleder
Direkte telefon: +45 2522 5423

Jan Frandsen
Afdeling: Midlertidige installationer
Stilling: Sektionsleder
Direkte telefon: +45 2522 5514

Johnny Bak Pedersen
Afdeling: Skure og kontorer
Stilling: Sektionsleder
Direkte telefon: +45 25225609

Ole Wamsler
Afdeling: Direktion og administration
Stilling: Adm. direktør
Direkte telefon: +45 2522 5430

Send til en kollega

0.281