23948sdkhjf

Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland tilbyder specialiseret vejledning og sparring til iværksættere og virksomheder i region Midtjylland. 

Hos os møder du virksomhedskonsulenter, der er specialiserede i at finde dine udviklingspotentialer - med udgangspunkt i dine ambitioner for din virksomhed. Om du så vil opdyrke nye markeder, udvikle nye produkter eller ansætte flere medarbejdere.

Når vi vejleder dig mod dit mål, tager vi typisk fat i udfordringer inden for:

  • Eksport og internationalisering
  • Kapital og finansiering
  • Strategi og forretningsudvikling
  • Ledelse og organisation
  • Salg og markedsføring
  • Teknologi og innovation
  • Digitalisering
     

Vi indgår i tæt samarbejde med de lokale erhvervsservicekontorer i region Midtjylland for at give dig den bedst mulige støtte til at udvikle din virksomhed. 

Erhvervshus Midtjylland er desuden operatør på en lang række programmer og projekter, der inspirerer og hjælper iværksættere og virksomheder med udvikle deres muligheder. 

Vi er også den lokale indgang til statens ordninger inden for eksport, finansiering og innovation; og vi er klar til at aktiverer vores store netværk og hvis relevant henvise dig til relevant privat rådgivning. Desuden er vi Danmarks Erhvervsfremmebestyrelses lokale sparringspartner i forhold til udviklingen af en decentrale erhvervsfremmeindsats, som Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse skal udarbejde.

Leverandør-kompetencer

Fakta om Erhvervshus Midtjylland

Adresse
Erhvervshus Midtjylland
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 70220076

CVR nummer: DK30089456

P nummer: 1012868401

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anna Maria Sønderholm
Stilling: Udviklingschef

Send til en kollega

0.078