23948sdkhjf

Verifone Denmark A/S

Verifone leverer betalingsløsninger til både butikker og arbejdende på farten.

Verifone Denmark A/S er Danmarks største leverandør af betalingsløsninger til butikker og kæder. Vi har mere end 25 års erfaring i at levere sikre og hurtige betalingsløsninger. I Danmark servicerer vi vores kunder fra to lokationer – Odense og Herlev. Vores løsninger omfatter bl.a. fritstående betalingsterminaler, integrerede betalingsterminaler og mobile terminaler.

Vi forsøger altid at tilbyde vores kunder muligheden for et mere effektivt salg gennem innovative og sikre betalingsløsninger, og vores klare mål er at levere løsninger, der kan gøre din hverdag nemmere. Vi har bl.a. været med i front da kontaktløse betalinger (NFC) blev introduceret på det danske marked - hvilket i dag er en stor del af de kortbetalinger der udføres. Vi ser en klar tendens med flere mobile betalinger med eksempelvis MobilePay og det mobile Dankort - og vi er de eneste på markedet, hvor det kan håndteres på samme terminal som kortbetalingerne.

Verifone Denmark A/S er en del af det globale selskab Verifone, som er verdens største producent og leverandør af betalingsterminaler. Vi har afdelinger, kunder og partnere i mere end 150 lande, og har i dag mere end 26 millioner installerede enheder. Verifone er noteret på New York Stock Exchange, for mere information besøg www.verifone.com.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Nyheder

Fakta om Verifone Denmark A/S

Adresse
Verifone Denmark A/S
Knapholm 7
2730 Herlev
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Herlev Kommune

Telefon: +45 44531610

Fax: +45 44534620

CVR nummer: DK15401281

P nummer: 1000917387

Ansatte: 85

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Maria E. Møller
Stilling: Marketing Coordinator

Sidse Segall
Stilling: Marketingschef

Send til en kollega

0.371