23948sdkhjf

Hansgrohe A/S

Hansgrohe A/S er en del af det tyske Hansgrohe Group, og står bag mærkerne hansgrohe og AXOR.    Med sine armaturer, brusere og brusesystemer skaber Hansgrohe originale produkter, der gør badeværelset og køkkenet smukkere, mere funktionelt og mere komfortabelt.

Firmaet blev grundlagt i 1901 i Schwarzwald i Sydtyskland, og er i dag et af de største i branchen. Innovation, kvalitet og design er nogle af kerneværdierne i virksomheden, og firmaet står bag mange kendte løsninger til køkken og bad som vi kender i dag, såsom den første håndbruser med forskellige stråletyper, det første køkkenarmatur med udtrækstud og endda den første justérbare bruserstang. Hansgrohe arbejder sammen med mange internationale anerkendte designere som fx. Philippe Starck, Antonio Citterio og Patricia Urquiola. Gennem tiden har mærkerne hansgrohe og AXOR vundet mere end 600 internationale designpriser.

Hansgrohe har fokus på miljø og bæredygtighed, og produktionen foregår med den nyeste teknologi, der samtidig skåner miljø og ressourcer. Mange af Hansgrohes produkter er desuden ekstra vandbesparende, f.eks. bruger alle håndvaskarmaturer kun 5 l/min.

Produktionen foregår i egne fabrikker i Sydtyskland og beror på tysk grundighed og kvalitet.

Find mere information på vores

hjemmeside

 og sociale medier:     

Mærket hansgrohe:                                                                       

youtube

facebook

Instagram

LinkedIn

Mærket AXOR:

youtube

facebook

Instagram

LinkedIn

 

Fakta om Hansgrohe A/S

Adresse
Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 86287400

CVR nummer: DK10440033

P nummer: 1000077584

Kontaktpersoner

Laura Henriksen
Stilling: Nordisk marketingschef
Direkte telefon: +45 22990176

Send til en kollega

0.125