23948sdkhjf

Nrep annoncerer investeringer til 3,7 milliarder

De næste tre år vil den danske byudvikler og -investor Nrep investere 500 mio. euro, svarende til 3,7 mia. kr., i sin indtræden på det tyske marked.

Det skriver Nrep i en pressemeddelelse.

Investeringerne omfatter moderne logistikbygninger og kundecentrerede lejeboliger, der med investorens ord skal sætte standarden for fremtidens bymiljøer.

– Tyskland er det land i Europa med den stærkeste økonomi og har også meget fremtrædende urbaniseringstendenser, siger Rune Kock, Real Estate CEO i Nrep, i pressemeddelelsen og fortsætter:

– Dog følger ejendomsmarkedet ikke det stigende antal byboere og deres øgede efterspørgsel på fleksible kvalitetslejeboliger. Inden for logistik er der ligeledes mangel på moderne byggeri i takt med, at antallet af logistikopgaver forventes at stige signifikant de næste fem år

Udover investeringerne har det danske selskab også etableret to kontorer i henholdsvis Frankfurt og München med i alt otte medarbejdere, som er specialiseret i det tyske ejendomsmarked.

Starter med 5.000 boliger

Som første skridt ind på det tyske marked er Nrep gået sammen med den schweiziske ejendomsinvestor Artisa Group om at skabe 5.000 lejemål, forankret i bofællesskaber, inden 2025.

Første investering er i henholdsvis Berlin og Essen med tilsammen 314 lejligheder. Planen er, at ejendommen i Berlin vil blive DNGB Guld certificeret, når den står færdig i 2024, fortæller Rune Kock.

– Vi trækker på vores allerede eksisterende erfaringer med livscyklusanalyser, bæredygtige materialevalg og metoder samtidig med, at vi udvikler nye initiativer. Bæredygtighed i ejendomsbranchen er i høj udvikling, og vi søger altid at optimere vores projekter, siger han.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Dansk duo vinder stor Novo-kontrakt
DTU Learn for Life får ny direktør
Offensivt modulfirma udvider på Sjælland
Amerikansk samarbejde sender danske Jørn til Panama
Horsens henter ny stadsarkitekt i Rødovre
Ny områdedirektør skal udvikle fremtidens forsyning i Hofor
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Energy Supply DK
RetailNews
Transportmagasinet
Magasinet Pleje
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Motor-magasinet
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.094