23948sdkhjf

Ny direktør i NCC-selskab med 100 ansatte

Frank Roland Nielsen er netop tiltrådt som ny områdedirektør i Hercules Fundering, som er en del af NCC’s anlægsenhed og blandt landets største funderingsvirksomheder. Afdelingen beskæftiger omkring 100 medarbejdere i Danmark og alle typer funderingsopgaver, fra komplekse byggegruber til store havneprojekter.

Det oplyser NCC i en pressemeddelelse

Som manden i spidsen for funderingsselskabet er Frank Roland Nielsen ansvarlig for den samlede drift og udvikling af virksomhedens danske funderingsaktiviteter og kommer til at spille en nøglerolle i at sikre stabilitet, lønsom vækst og øget samarbejde på tværs af forretningsenheder.

– Hercules Fundering har gennem de seneste år udviklet sige til at være en af de førende funderings- og vandbygningsvirksomheder i Danmark, og den position skal vi fastholde siger Flemming Carlsen, direktør i NCC Infrastructure, Danmark, i pressemeddelelsen.

– Jeg er overbevist om, at Frank er den helt rette til at fortsatte rejsen mod flere spændende, komplekse funderingsprojekter, fortsætter han om nyansættelsen.

Frank Roland Nielsen har mange års erfaring i bygge- og anlægsbranchen, særligt inden for fundering og vandbygning. Senest har han været afdelingschef for fundering- og vandbygning hos Munck Havne og Anlæg, før det var han adskillige år i Per Aarsleff Fundering, og før det havde han ifølge LinkedIn en chefstilling i netop Hercules Fundering.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Direktørskifte i Elindco
Aalborg Portland henter vindmølle-direktør
Mærsk-toppen modtager erhvervspris
Første fald i antallet af ledige stillinger i to år
Ejendomsinvestors byggefirma i direktørskifte og markedsretræte
Arkitektdirektør kåret som Årets Leder
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Energy Supply DK
RetailNews
Transportmagasinet
Magasinet Pleje
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Motor-magasinet
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.125