23948sdkhjf

Vokset til over 90 ansatte på ti år - nu får firmaet en ekstra direktør

De seneste år har stået i ekspansionens tegn for KB Byg A/S som nu tæller over 90 medarbejdere. Firmaet fra Tommerup på Midtfyn forventer også, at udviklingen indenfor fag- og hovedentrepriser vil fortsætte i de kommende år, men ”vi er også påvirket af udfordringerne i markedet’ og ruster os til et mere konkurrencepræget marked’ lyder det nu fra selskabets adm. direktør Karsten Berg.

Det betyder en oprustning på ledelsesniveau, hvor Rico Andreasen Kjær nu indtræder i direktionen i KB Byg sammen med Karsten Berg, der uændret er adm. direktør og hovedaktionær. Det oplyser KB Byg i en pressemeddelelse.

Tiltaget skal, lyder det også, styrke ledelsen, det daglige samt langsigtede samarbejde med bygherre, byggepladserne, underleverandører, byggerådgivere med flere.

Bedre tid til den administrerende

Ansættelsen af den ekstra direktør skal – lyder det uddybende – give Karsten Berg mere tid til at fokusere på virksomhedens strategiske udvikling, kommercielle forhold, samarbejdsrelationer og nye forretningsområder, som har vist sig nødvendig i takt med en stigende vækst og markedets generelle udfordringer.

– En virksomhed som KB Byg A/S, som er meget relations baseret er det ikke muligt for en person at have hele ansvaret og vækste samtidig med de udfordringer, som markedet generelt er præget af og det vil klart stiller større krav til ledelsen, udtaler Karsten Berg i pressemeddelelsen.

– Den udvikling som Rico og jeg fremadrettet skal stå for – vil styrke hele organisationen til glæde for kunderne, samarbejdspartnere og medarbejderne, fortsætter han.

Rico A Kjær, som blev ansat i KB Byg i starten af 2022, har flere års ledelseserfaring fra byggebranchen og kommer senest fra en stilling som afdelingschef i Ommen A/S.

KB Byg blev stiftet i 2012 af Karsten Berg, der med en uddannelse som murer- og kloakmester. Firmaet, som i dag beskæftiger over 90 medarbejdere, udfører store og små opgaver for både private og erhvervskunder.

I 2021 leverede firmaet et bruttoresultat på 47,5 mio. kr. og et resultat før skat på 2,5 mio. kr.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Tidligere Daloon-ejer har købt sig ind i ambitiøs snackproducent
Kapitalfond skyder igen trecifret millionbeløb i Lagkagehuset
B&O atter ramt af corona-nedlukninger
Her vil Sweco hyre tæt ved 100 nye medarbejdere
Direktørskifte i Elindco
Aalborg Portland henter vindmølle-direktør
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Energy Supply DK
RetailNews
Transportmagasinet
Magasinet Pleje
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Motor-magasinet
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.156